Het einde van Game Of Thrones is in zicht! Peter Dinklage, oftewel de sluwe Tyrion Lannister, is al bezig met plannen voor wat er na komt. Hij gaat het sprookjesfiguur Repelsteeltje spelen in een nieuwe film!

Article continues after the ad

Het verhaal van de film wordt geschreven door scifi/fantasy-auteur Patrick Ness. Het verhaal draait natuurlijk om Repelsteeltje, maar het is nog niet bekend welke versie van het sprookje precies gebruikt wordt. In de meeste varianten helpt het kaboutertje een boerendochter met het spinnen van goud, maar tegen een verschrikkelijke prijs!

Niemand weet, niemand weet...

De plannen liggen er, maar de productie is nog niet begonnen. Volgens Sony Pictures is men wel van plan om er binnenkort vaart achter te zetten. Peter Dinklage zelf heeft het de komende tijd trouwens ook nog best druk!

De acteur had een toffe bijrol in Avengers: Infinity War, en is binnenkort te zien in de HBO-film My Dinner With Hervé Villechaize. De film is gebaseerd op een interview dat regisseur Sacha Gervasi hield met de acteur Hervé Villechaize (Fantasy Island, The Man With The Golden Gun). Kort na het gesprek pleegde Villechaize, die leed aan dwerggroei en zijn leven lang helse pijnen doorstond, zelfmoord.

Khaaaan!

Villechaize wordt gespeeld door Peter Dinklage, terwijl Jamie Dornan (Fifty Shades Of Grey) zijn interviewer vertolkt. Andy Garcia (The Godfather Part III, Ocean’s Eleven) speelt de Mexicaanse acteur Ricardo Montalbán. Naast Khan (“Khaaaaaan!”) in Star Trek, was hij lange tijd de collega van Hervé Villechaize, bij Fantasy Island.

Het populaire Game Of Thrones betekende voor veel jonge acteurs hun definitieve doorbraak. Nu de serie volgend jaar tot een (bloederig) einde komt, is het interessant om te zien hoe ze hun carrière vervolgen.