De moordende pop Chucky komt binnenkort terug: de opnames van de film Cult of Chucky zijn op dit moment in volle gang. Reden om eens een kijkje achter de schermen te gaan nemen...

Article continues after the ad

Kijkje achter de schermen

Het is inmiddels de zevende film over de favoriete killer Chucky. Het script en de regie liggen opnieuw in de handen van Don Mancini. Dankzij hem en hoofdrolspeelster Jennifer Tilly (Tiffany) mogen we meekijken op de set. 

Cult of Chucky

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ervan overtuigd dat zij haar hele familie heeft vermoord. Alleen blijkt dit natuurlijk het werk te zijn van Chucky. Op het moment dat haar psychiater met een nieuwe vorm van therapie, met een zogenoemde good guy pop, start vinden er verschillende moorden plaats in de inrichting. Is Nica dan toch niet gek?  

Zeven films

Cult of Chucky is de zevende film in de reeks. Na Child's Play (1988), Child's Play 2 (1990), Child's Play 3 (1991), Bride of Chucky (1998), Seed of Chucky (2004) en Curse of Chucky (2013) kunnen we binnenkort weer griezelen. Het is de bedoeling dat de film rond Halloween dit jaar in de bioscoop te zien is.