Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Het laatste seizoen Boer zoekt Vrouw ligt al weer weken achter ons, maar dat betekent niet dat we de boeren hoeven te missen. Zo houdt deelnemer Geert Jan ons lekker op de hoogte via Instagram. In voor én tegenspoed.

Article continues after the ad

"Na een dag van veel ellende, kommer en kwel", begint 'GeeJee' zijn nieuwe filmpje. Ho even! Wat is er gebeurd op de boerderij? "Ik kon bijna in mijn huis zwemmen omdat we een paal dwars door de waterleiding sloegen." Maar daar gaat het filmpje niet over. GJ wil dat we raden wat hij voor zich op het vuur heeft staan!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na stress en ellende tijd voor ontspanning

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Mysterie opgelost

"Ik ben benieuwd of jullie het doorhebben", spreekt hij zijn volgers toe. En die vogelen het al snel uit: het gaat hier om een Samowar; een soort Russische waterkoker. Zo probeert Geert Jan een beetje bij te komen van de overstroming in zijn huis. "Is weer opgelost", geeft hij gelukkig aan in de comments onder zijn filmpje.

GJ als influencer

De afgelopen weken ontpopt GJ zich tot een fervent Instagrammer. Een influencer in spe! Hij showt ons het boerenleven op zijn erf en maakt mooie filmpjes van zijn paarden. En: regelmatig stort hij zijn volgers in raadsels waar we zonder context nooit uitkomen. Zoals die beelden met BzV-collega Geert, een stel dames én een limousine. Daarnaast gebruikt hij Insta óók om zijn ongezouten mening te geven. En die overstroming? Ja, zelfs die heeft GJ voor zijn fanatieke fans in beeld gebracht.