Wie is de Mol? 2020

Vorige week zorgde een gebrek aan etherdiscipline voor enorme chaos bij de Wie is de Mol?-kandidaten en deze week... is de chaos absoluut niet minder! Klaar voor een heleboel mindgames?

Article continues after the ad

Superguide heeft dit jaar een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

In de preview voor de aflevering van vanavond zien we dat de overgebleven BN'ers in duo's opdrachten moeten doen die het onderlinge vertrouwen in elkaar op de proef stellen. De makers doen even alsof WIDM nog niet ingewikkeld genoeg was! "Rocky heeft gelogen", klinkt het. En dan later: "Florentijn en Lakshmi hebben gelogen". Nu al de kluts kwijt...

Abseilen

Naast mindgames komt er ook een loodzware fysieke opdracht. De kandidaten gaan van een gebouw af abseilen. "Ik heb een aanbod", zegt Rik, terwijl de kandidaten zo te zien in een lift richting de top van het gebouw zitten. Splinter: "oh, wat erg!" Zouden de kandidaten jokers, geld of een vrijstelling kunnen verdienen als ze gaan abseilen?

 

Verdenkingen vliegen je om de oren

We zijn nu pas twee weken onderweg, maar het schiet al lekker hysterisch alle kanten op met de meest uiteenlopende hints, aanwijzingen, theorieën en álles er tussenin. Bang voor een '404 error' in je hoofd door die info-overload? Rustig maar: check gewoon ons ultieme aanwijzingen-overzicht en je bent weer helemaal bij!

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.