Dancing Queens! Zijn de heupjes al los? Over een paar dagen, op 19 juli, draait Mamma Mia! Here We Go Again in de bioscopen. Om het aftellen iets dragelijker te maken, is er een video op het internet verschenen met allerlei behind the scenes-materiaal. Als je na het kijken van deze 12-minuten durende video niet alvast je kaartjes wil reserveren, weten wij het ook niet meer!

Article continues after the ad

Swingend spektakel

In de eerste Mamma Mia film lokte een bruid in spe haar drie potentiële vaders naar haar woonplaats op een Grieks eiland, zodat ze erachter kon komen welke échte vader haar weg zou moeten geven. In het tweede deel kijken we vooral terug op het licht hysterische verhaal dat ertoe leidde dat deze bruid überhaupt geboren is. Zo zullen Meryl Streep, Colin Firth, Stellan Skarsgård en Pierce Brosnan regelmatig vervangen worden door hun jongere evenbeelden Lily James, Jeremy Irvine, Hugh Skinner en Josh Dylan in flashbacks. Uiteraard kun je gewoon weer rekenen op een swingend spektakel. O, en wist je al dat Cher meespeelt?

Gelukkig hebben we de foto's nog

Ook instagram staat vol met kiekjes van de cast aan het werk. Of nou ja... Het ziet er eigenlijk niet echt uit als of ze hard aan het werk zijn! Klik op de galerij hieronder om door de leukste foto's te scrollen.