Vergeet Gordon, Martien Meiland is de nieuwe ster van Talpa. Vandaag onthulde de realityster dat hij zijn eigen programma gaat presenteren bij SBS!

Succesverhaal

Nederland kan geen genoeg krijgen van de Meilandjes. Hun programma Chateau Meiland is een kijkcijferkanon, de realityserie is al verzekerd van een tweede seizoen en hun chambres d’hôtes zit tot 2021 helemaal volgeboekt! Maar het succesverhaal van deze ondernemende familie is nog niet ten einde. Vandaag onthulde Martien tegenover Weekend dat hij zijn eigen programma krijgt!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Nog meer Martien!

Loslippig

Volgens Martien gaat hij het nieuwe SBS-programma Cash or Trash presenteren. De doorgaans zo loslippige realityster wil verder echter nog weinig kwijt over zijn volgende televisieklus. “Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren”, zo zegt Martien in het weekblad.

Geknipt

Ook Talpa laat nog niks los over Cash or Trash. “We zijn inderdaad bezig met een nieuw format waar Martien Meiland een rol in speelt. Op dit moment kunnen we daar verder nog geen details over prijsgeven”, verklaart de zender tegenover Nu.nl. Afgaande op de titel verwachten we een variant op Tussen Kunst en Kitsch. En met Martiens oog voorliefde voor mooie spulletjes, lijkt hij ons de geknipte man voor de job!