edsilia rombley van het eurovisie songfestival 2021

Gisteren werd bekend dat Duncan Laurence positief was getest op corona. Hierdoor moest de zanger zijn optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival afblazen. Maar deze testuitslag kon ook wel eens grote gevolgen hebben voor Edsilia Rombley. De presentatrice reikte afgelopen dinsdag namelijk nog een platina plaat uit aan Laurence. Ondanks dat Edsilia negatief is getest op het virus, was het volgens veel mensen toch verstandiger geweest als zijn in quarantaine was gegaan.
 


Ahoy

Vanavond reageerde Edsilia Rombley zelf op alle commotie bij RTL Boulevard. Volgens de presentatrice van het Eurovisie Songfestival 2021 hoeven de kijkers zich geen zorgen te maken. “Ik denk dat heel veel mensen zich niet realiseren hoe groot Ahoy is”, legt Edsilia uit. “Het zijn twee gebouwen: de artiesten zitten in het ene gebouw en de presentatoren in het andere. We zien elkaar dus verder niet.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Chantal Janzen

Daarnaast is het contactmoment volgens Edsilia Rombley te kort geweest om besmet te raken: “Toen ik het meemaakte, was het echt twee minuten of zo.” Zij krijgt bijval van haar collega-presentatrice Chantal Janzen: “Ik vind het voor Duncan het allerergste. Wat betreft de presentatoren die bij hem in de buurt zijn geweest, dat is echt alleen maar wat je op tv hebt gezien.”