Echte Gooische meisjes Bo Pauline Kimberly Florine

De Echte Gooische Meisjes keren terug! Na jaren van afwezigheid op tv zijn de meisjes veranderd in vrouwen. De dames zijn inmiddels namelijk allemaal moeder! Hoe het hen tegenwoordig vergaat, kun je binnenkort zien in een nieuwe Videoland-serie Echte Gooische Moeders.

Van Gooische Meisjes naar Gooische Moeders

Ken je ze nog? Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Bo Wilkes, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer braken in 2008 door met hun tv-programma Echte Gooische Meisjes. Inmiddels zijn we dus alweer 12 jaar verder… Geen wonder dat hun leven er inmiddels heel anders uitziet. Zo zijn alle meisjes bijvoorbeeld inmiddels moeder geworden!

Article continues after the ad

Nieuwe realityshow op Videoland

De dames waren al een hit op Instagram onder de naam Echte Gooische Moeders. Met succes op social media stopt hun terugkeer echter niet! De dames krijgen namelijk binnenkort een eigen serie bij Videoland. Ze zullen vanaf 4 november wekelijks te zien zijn in Echte Gooische Moeders. In die realityshow volgen we het reilen en zeilen van de dames in het Gooi. Een van de onderwerpen die aan bod komt in de serie is het zwangerschapstraject van Pauline (via RTL Boulevard).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De dames hebben leuk nieuws voor je 😍 #EchteGooischeMoeders

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Videoland scoort tegenwoordig lekker met realityshows! Eerder was De Bachelorette met Gaby Blaaser bijvoorbeeld een grote hit. En op dit moment doet Drag Race Holland het niet onaardig. Benieuwd naar de rest van het aanbod van de streamingdienst? Dit zijn volgens ons de beste series op Videoland!