Als je écht goede bokspartijen wilt zien in Boxing Stars, moet in elk geval één van de deelnemers de andere graag slaan. Deze BN’er match-ups garanderen vuurwerk!

Boxing Stars ging deze week aarzelend van start. De kijkers ergerden zich vooral aan de vele reclames tussen de klappen door. Bij echt boksen wordt het vuurtje van tevoren een beetje aangewakkerd. Als je deze BN’ers tegenover elkaar zet krijg je écht vuurwerk!

Prem ‘Prem’ Radhakishun versus Nicolaas ‘The Saint’ van Myra

In 2013 verkondigde Prem luidkeels in De Wereld Draait Door dat Sinterklaas niet zou bestaan!

More content below the advertising
 
De Sint kan niet wachten om ‘m van het tegendeel te overtuigen, door hem te bedelven onder talloze mokerslagen.
 

Mattie ‘Tesla’ Valk en Wietze ‘Falcon Punch’ de Jager

Dj Mattie zou samen met zijn collega Wietze van Q Music verkassen naar Sky Radio, maar Mattie onderhandelde stiekem óók voor een beter contract bij Q Music! Toen Wietze lekker in het buitenland van de zon genoot, kreeg hij een berichtje van zijn compagnon dat hij toch bleef zitten waar hij zat. Zonder hem!

Aan Mattie kleeft sindsdien een onfris imago, en Wietze kan er nog steeds niet over uit… Dit wordt een grudge match om je vingers bij af te likken!

 

 

Dennis ‘Robinson’ Weening vs. Art ‘De Mol’ Rooijakkers

Dennis Weening verloor onlangs zijn populaire programma Expeditie Robinson. Aanvankelijk gingen de geruchten dat Art Rooijakkers op zijn plek zat te azen, en Weening er op slinkse wijze uitwipte alsof het een Eilandraad was.

Rooijakkers ontkende, gaf het later een klein beetje toe, ontkende wéér, en nu doen de feiten er niet meer toe. Dit geschil kan alleen opgelost worden als de heren hun vuisten laten spreken!
 

 

 

Humberto ‘Mr. Late Night’ Tan versus Twan ‘De Kaasstengel’ Huys

Volgens de officiële lezing heeft Humberto Tan helemaal geen ‘hard feelings’ ten opzichte van Twan Huys, die RTL Late Night van Humberto overnam.

We vermoeden dat Tan nog wel met enige woede zit over zijn rampjaar, en heel RTL in elkaar boksen is ook weer zo wat. Voor Twan is het een manier om - ondanks de kwakkelende cijfers van RTL Late Night - weer te scoren!

 

 

Chantal 'hihi' Janzen versus Fatima Moreiro 'waar moet de bijnaam?' de Melo

Chantal Janzen maakte oud-hockeyster Fatima Moreiro de Melo op het Televizier Ring-Gala van 2008 belachelijk, nadat ze op het podium een lied zong. Pijnlijk!
 

Hoewel de twee dit akkefietje min of meer hebben uitgepraat (Fatima deed mee aan It Takes 2, een programma dat Janzen presenteerde), is een bokswedstrijd een ultieme manier voor de atlete om ehm… terug te slaan.

 


Oude koeien uit de sloot halen? Misschien… maar zoals de Engelsen zo mooi zeggen: ‘Revenge is a dish best served cold!’

Boxing With The Stars

Welke BN’ers zou jij graag in een bikkelharde strijd verwikkeld zien? Laat het weten op Facebook!
 

More content below the advertising

Net als vorig jaar kunnen molloten de finale van Wie is de Mol? op het witte doek zien in een aantal VUE-bioscopen. Dit jaar breidt de bioscoopketen uit en kun je de zinderende ontknoping in maar liefst twaalf steden zien.

More content below the advertising

Al bijgekomen van die keiharde dubbele executie van gisteren? Nee? Wij ook niet. Toch dendert de WIDM-trein vrolijk door. Er staan nog twee ‘normale’ afleveringen op de planning en daarna, op 9 maart, weten we ein-de-lijk wie de Mol van 2019 is.
 

 

Groot scherm

Net als vorig jaar biedt VUE molloten de kans om de onthulling op een megascherm te zien. Dit jaar kun je dat doen in één van deze steden: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen én Vlaardingen.

Snel!

Margriet van der Linden en Chris Zegers onthulden het nieuws gisteren live in Moltalk. Ze vertelden óók dat Avrotros-leden een nogal sneaky voorsprong hebben: die mogen nú al tickets kopen. Vanaf 23 februari mogen de rest van de Nederlanders een ticket proberen te bemachtigen. Kosten? 5 euro!

Je kunt natuurlijk ook op dat veldje voor VondelCS gaan staan, dan zie je de ontknoping live voor je ogen gebeuren. Kijk maar:
 

 

Beeld: AVROTROS
Beeld: AVROTROS

Afgelopen week was de derde keer dat er niemand vertrok tijdens een aflevering. Nu rest ons dus de vraag: vertrekken er deze aflevering twee, of gaan we richting een finale met vier personen? In deze recap schrijven we onze bevindingen weer mee. En let op: spoilers! Zeg in ieder geval niet dat we je niet hebben gewaarschuwd.

Strand, cocktails, het vakantiegevoel. De aflevering begint zo kabbelend dat je gewoon voelt dat er iets ellendigs staat te gebeuren. De kandidaten merken er niets van en beginnen met goede moed aan de eerste opdracht: kokosnoten gooien om kisten naar de juiste kant te krijgen. Het klinkt simpel, maar als we Sarah mogen geloven, is het hogere wiskunde: 'Ik heb er ook nooit op gezeten, dus het was voor mij voor het eerst!' Niet dat ze de enige is die de kokoskunst nog niet bemeesterd heeft: ook Merel worstelt met het verder gooien dan, nou ja, 2 meter. Toch loopt de opdracht goed af.

More content below the advertising

Dat je wat individueler kan bepalen wie zit te mollen, trekt zich door naar de tweede aflevering: Russische roulette. Het is de typische Wie is de Mol?-opdracht waarin kandidaten voor zichzelf of voor de pot kunnen kiezen. Natuurlijk gaat iedereen voor zichzelf. Het verdachtst? Sarah, Sinan en Merel. De eerste twee haalden ieder 1000 euro uit de pot en dankzij Merel moeten er aan het eind van de aflevering twee kandidaten naar huis. En ja, dat zien we als een Mollenactie, want zoals we in de intro al voorspelden: er moet toch iets gebeuren om netjes met drie mensen naar de finale te kunnen.

Sarah voelt het heet onder haar voeten worden door de naderende executies (jep, meervoud) en de kandidaten met jokers. Daarom is ze tijdens de volgende opdracht, waarin ze trossen bananen naar de correcte stations moeten brengen, stiekem meer bezig met het zoeken naar een zwarte vrijstelling dan met de bananen. Rick Paul, Jamie en Niels nemen hun taak een stuk serieuzer. Al zwoegend – vooral Rick Paul – krijgen ze zoveel mogelijk bananen de goede kant op. En Sinan? Die bleef, tot niemands verbazing, achter. Stiekem moet je je toch een beetje af gaan vragen of Sinan wel echt zo lui is of dat hij gewoon een rol met verve speelt en ondertussen de boel aan besodemieteren is.

De Mollometer

In deze aflevering vielen dus vooral Sinan, Sarah en Merel in negatieve zin op. Ze zaten de boel meer te verstieren dan ze meewerkten. En de executie helpt er ook niet bij ze van het lijstje af te strepen. Want OMG. Half Nederland zat waarschijnlijk op Rick Paul, maar hij moest, samen met Jamie, het veld ruimen. Nooo!