De Wereld Draait Door besprak vanavond met Sonja Barend haar legendarische, maar beruchte tv-interview met 'topcrimineel' Stanley Hillis. Veel kijkers zaten zich alleen op te vreten om Peter R. de Vries, die Sonja volgens hen véél te hard aanpakte. 

Article continues after the ad

Peter en tv-legende Sonja schoven aan om het te hebben over Stanley H., de nieuwe tv-serie over één van Nederlands beruchtste criminelen. Hillis was berucht wegens zijn bankovervallen en ontsnappingen uit verschillende gevangenissen. Maar beroemd werd hij door het tv-interview met Sonja Barend in de jaren 80'. Kijkers vonden het echter niet kunnen hoe fel Peter Sonja toesprak.
 


Peter R. de Vries vs. Sonja Barend 

De misdaadverslaggever verweet Sonja dat ze over dingen praatte waar ze eigenlijk niets van wist. Ook vond hij het vreemd dat ze Hillis, die tijdens het interview voortvluchtig was, een podium gaf en ook nu nog niet volledig afstand neemt van het interview. De sfeer aan tafel? Die was kil, ijzig en zéér ongemakkelijk. Kijkers reageren... nogal fel!
 

 

'Blijf van Sonja af!'

Peter, die wel vaker bij DWDD aanschuift, krijgt van een enkeling bijval, maar twitter ontploft haast na zijn optreden. Kijkers vinden het écht niet kunnen dat hij Sonja behandelt 'alsof het een seniele vrouw is'. 
 

 

Wie is het met Peter eens? 

Zoals gezegd krijgt Peter ook echt wel wat steun. Zo vinden velen dat hij gewoon gelijk heeft wanneer hij Sonja aanspreekt op haar keuze om een voortvluchtige crimineel een podium te geven. 
 


Phew, wij moeten even bijkomen van deze hoogst ongemakkelijke tv. Heb je het gemist en wil je toch kijken waar alle ophef om ging? Bekijk de DWDD-uitzending hier terug