Na bliksemsnelle bolides, uit de kluiten gewassen gorilla’s en retro-videogames waagt Dwayne ‘The Rock’ Johnson zich volgende week aan een brandende bak ellende.

Article continues after the ad

Disco Inferno

In de nieuwe trailer van Skyscraper zien we hoe de held krampachtig zijn familie probeert te redden uit een brandende wolkenkrabben. Maar The Rock maakt het zijn personage Will Sawyer niet makkelijk: naast het feit dat de spierbundel zich moet navigeren door een brandende hel, mist ‘ie ook nog eens een been.

Een been dat in de trailer overigens zijn leven redt. Hoe? Dat zie je hieronder.

Hide yo kids, hide yo wife

Wanneer een groep criminelen een één kilometer hoge toren in vuur en vlam zet, is het aan voormalig FBI-agent Sawyer om alles en iedereen van de ondergang te redden. Toevalligerwijs heeft ‘ie net vrouw en kids ondergebracht in de wolkenkrabber - wat de zaak enigszins bemoeilijkt. 

Gelukkig is Swayer een All American Hero en als de vorige films van The Rock enige indicatie zijn voor wat komen gaat, dan zal deze vlammenzee met een sissertje aflopen. Enfin, je gaat het zien en wel op 12 juli, want dan komt ‘ie uit in de bioscoop.