De vijfjarige Ty is ziek en helemaal gek van Maui, het personage van Dwayne Johnson in de Disney-hit Vaiana. Danzij de Make-A-Wish Foundation mocht hij zijn grote idool in het echt ontmoeten!

Article continues after the ad

Pruik

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is momenteel druk bezig met de opnames van de actiethriller Skyscraper. Gelukkig is de spierbundel met een hart van goud niet te beroerd om tijd vrij te maken voor zijn trouwe fans. Zo ook voor de vijfjarige Ty, die een enorme fan is de Disney-film Vaiana. En dan met name van Maui, de halfgod die in de animatiehit wordt gespeeld door Dwayne. Getooid met een Maui-pruik vertolkte de acteur het nummer ‘You’re Welcome’. Maar de ontmoeting liep net iets anders dan gepland...

High-five

Ty had de ontmoeting te danken aan de Make-A-Wish Foundation, een stichting die bijzondere wensen van ernstig zieke kinderen vervult. Toch lijkt de speciale gast niet heel erg onder de indruk van de zangkunsten van The Rock. Zoals de acteur het op Instagram zelf verwoordt: “Hij keek me aan alsof ik 87 dagen achter elkaar zijn lunch achterover had gedrukt.” Hij liet Dwayne zelfs hangen bij een high-five! Toch gebeurt dit volgens de acteur vaker: “Hoewel Ty op het moment in shock was en niks zei, was hij achteraf superenthousiast. Hij kon niet ophouden met praten over dat hij zijn beste vriend Maui had ontmoet!”

Skyscraper draait vanaf juli 2018 in de bioscoop.