Als het aan veel Amerikanen ligt, zou Dwayne Johnson een geschiktere president zijn dan Donald Trump. Tegenover Jimmy Fallon onthulde de Fast and the Furious-acteur dat hij meer dan openstaat voor een gooi naar het presidentschap!

Article continues after the ad

Witte Huis

Het is niet de eerste keer dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat doorschemeren dat hij het hoogste politieke ambt van Amerika wel ziet zitten. Via zijn Twitter- en Instagram-account heeft hij al eerder openlijk geflirt met het presidentschap. Een poll waaruit blijkt dat de meeste Amerikanen liever de afgetrainde acteur dan Donald Trump in het Witte Huis zien, heeft zijn politieke ambities er alleen maar groter op gemaakt!

In een interview met Jimmy Fallon in The Tonight Show reageert Johnson vereerd op het nieuws: “De reacties op die poll zijn geweldig. Het heeft echt iets in gang gezet.” Een verklaring voor het succes heeft hij wel: “Ik denk dat veel mensen zich wel met mij kunnen identificeren. Ik ben een man die hard werkt voor zijn succes heeft en graag voor andere mensen zorgt.” Of hij ook echt meedoet aan de volgende verkiezingen laat hij alleen nog in het midden: “Het duurt nog wel even voor het 2020 is, dus we zullen zien.” In Saturday Night Live gaf Johnson alvast een voorproefje van die verkiezingen, mocht het zover komen.

Kanye West

De volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen kunnen dus zomaar tussen The Rock en Kanye West gaan. Die heeft ook laten optekenen dat hij het presidentschap van 2020 wel ziet zitten. Mocht je nog willen emigreren naar Mars, dan is nu de tijd om je shuttle te reserveren!