Gisteren werd bekend dat Jumanji: Welcome to the Jungle de succesvolste film is die Sony ooit heeft uitgebracht. Uiteraard kan een vervolg dan niet uitblijven!

Article continues after the ad

Onvermijdelijk

Spider-Man uit 2002 werd deze week van de troon gestoten door Jumanji: Welcome to the Jungle als succesvolste Sony-film aller tijden. Het langverwachte vervolg op de familiefilm uit 1995 bracht in Amerika ruim 400 miljoen dollar in het laatje. Een nieuwe Jumanji-film was dan ook onvermijdelijk. Al in januari kondigde de studio aan dat er plannen lagen voor een vervolgfilm op Jumanji: Welcome to the Jungle. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson bevestigde op Facebook dat er inderdaad hard gewerkt wordt aan de opvolger!

Fans

In een video die Johnson gisteren op het sociale netwerk plaatste bedankte hij zijn trouwe fans en maakte hij bekend dat hij als producent druk bezig is met het vervolg. Daarbij grapte de acteur dat Kevin Harts personage zou overlijden om aan de wensen van zijn fans tegemoet te komen. Het is nog niet bekend wanneer de volgende Jumanji-film uit zal komen, maar Sony Pictures-baas Tom Rothman hoopt dat de film in de kerstperiode van 2019 in de bioscopen zal draaien. Momenteel is The Rock te zien in de gameverfilming Rampage: Big meets Bigger!