We maken er hier bepaald geen geheim van dat we ontzettend ongeduldig zitten te wachten op de deze zomer te verschijnen Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw. En bij elk nieuwtje over deze geheide instant-actieklassieker met Dwayne Johnson, Jason Statham én Idris Elba maken we weer een vreugdesprongetje. Zo ook nu: The Rock heeft zijn neef Joe Anoaʻi een rol in de film gegeven. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat deze beer van een vent beter bekend is als showworstelaar Roman Reigns.

Article continues after the ad

Neven gaan broers spelen

Dwayne maakte het nieuws op zijn Instagram-pagina bekend, met een fotootje waarop de twee spierenbundels een fikse haka lijken te doen. Johnson wist dat zijn neef wel wat leuks kon waarderen, want de carrière van Roman Reigns ligt al weer een tijdje op zijn gat omdat de worstelaar lijdt aan leukemie. Waar de mannen in het echt neven zijn, zullen ze in Hobbs & Shaw broers gaan spelen. Voor Anoaʻi betekent deze rol zijn acteerdebuut (tenzij je show-worstelen als acteren telt natuurlijk).

Kei van een vent

Dit is natuurlijk een mooi gebaar van The Rock, maar we wisten natuurlijk al langer dat deze charismatische actieheld een kei van een vent was: vorig jaar zomer gaf hij nog zijn revaliderende stuntman een joekel van een truck cadeau. Zeg Dwayne, als je dan toch bezig bent, kun je dan ook niet meteen een rolletje regelen voor je maatje Rico?

De zwaargewichten van The Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw komen vanaf 25 juli 2019 de titel van Vetste Blockbuster van de Zomer opeisen. Nog 179 nachtjes slapen dus voor het zover is.