Ballers is terug. Seizoen 3 van de HBO-serie met Dwayne ‘The Rock’ Johnson belooft een knaller te worden. Lees: geld, snelle auto’s, schaars geklede vrouwen en een hoop humor.

Verhaal

Dwayne speelt in de serie Spencer Strasmore, een oud-American Football-speler die zich inmiddels heeft toegelegd op managen van andere atleten. Business is booming, zo blijkt, want in seizoen 3 breidt de reus zijn management-imperium flink uit. Niet alleen Spencers thuisbasis Miami is het decor van seizoen 3, ook Los Angeles, Chicago, New York, London en Las Vegas komen dit keer voorbij. Karakter Rick Jerret (John David Washington) vat het misschien nog wel het beste samen: “jij bent onderweg naar werelddominatie.” 

De serie bevat veel cameo’s van bekende Amerikaanse sporters. Critici beschreven het ooit als het officieuze vervolg op Entourage. Naast The Rock en John David Washington speelt comedy-acteur Rob Corddry Spencers rechterhand en financieel adviseur, Joe Krutel. Bekijk de trailer hierboven.

Dwayne doet alles

Dwayne is op dit moment ook te zien in The Fate of the Furious en Baywatch. Hij sport 6 keer per week, is volgens People de knapste man ter wereld, heeft nog 12 (!) films op de planning staan en wil misschien in 2020 president worden. Daarnaast heeft hij overduidelijk een manier gevonden om zichzelf te klonen, want HOE IS DIT ALLEMAAL MOGELIJK? Enfin, het blijft misschien een raadsel, maar we vinden het zeker niet erg.

Ballers seizoen 3 is vanaf 23 juli te zien bij HBO. In Nederland zal provider Ziggo waarschijnlijk het derde seizoen gaan uitzenden. 

Na alle tam-tam over de nieuwe schurken die in de tweede helft van The Walking Dead seizoen 9 hun opwachting maken waren we al behoorlijk nieuwsgierig, maar een eerste glimp van deze Whisperers liet vorige maand al zien dat het hier inderdaad om hele smerige engerds gaat. Toen zagen we alleen beelden van Whisperers-leider Alpha, gespeeld door Samantha Morton. Nu heeft Fox nieuwe beelden vrijgegeven waar ook de rest van deze sicko's op te zien zijn, waaronder ook Alpha’s rechterhand Beta. Die wordt gespeeld door Ryan Hurst, die we nog kennen als Harry ‘Opie’ Winston uit Sons of Anarchy.

 

Zombiefluisteraars

Als je nu nog zegt “Huh? Whisperers? Wie of wat zijn dat?” dan heb je én niet goed opgelet de afgelopen maanden, én niet op de bovenstaande linkjes in de eerste alinea geklikt waar het allemaal uitgelegd wordt. Nog even kort dus: deze zombiefluisteraars sturen kuddes zombies aan door zich in zombiehuid te vermommen en zich zo onopvallende tussen de ondoden te begeven. Deze zieke geesten deinzen nergens voor terug en naar verluidt gaan zij het de nog levende personages erg lastig maken.

 

De trailer laat ons meekijken door de ogen van een Whisperer, die door zijn kijkgaten onder meer Daryl (Norman Reedus) in het vizier krijgt. Daarna voegt deze fluisteraar zich bij zijn ploeggenoten die er stuk voor stuk hartstikke goor uitzien.

 

Ook op social media heeft Fox deze week al wat korte teasers geplaatst met nieuwe Whisperer-beelden.

 

Fans moeten nog een maandje geduld hebben voor ze de gruweldaden van deze nieuwe engerds kunnen zien, want seizoen 9B van The Walking Dead gaat pas dinsdag 12 februari van start bij Fox.

Nee het is dus echt niet Art Rooijakkers geworden. De voormalige Wie is de Mol-presentator had er geen zin in, maar nu heeft RTL dan toch een opvolger gevonden voor Dennis Weening. Kaj Gorgels gaat in 2019 de zo onhandig weggebonjourde Weening opvolgen als presentator van Expeditie Robinson. De vlotte YouTuber die sinds een paar jaar ook op TV presenteert is geen onbekende van het programma, aangezien hij in 2017 al als kandidaat meedeed. Daarnaast presenteerde hij dit seizoenen ook al meerdere keren Eilandpraat.

Gorgels was voor het eerst als presentator te zien in het programma SOS: Mijn vakantie is een hel, wat hij in 2017 samen met John Williams deed. En hier word het misschien een beetje pijnlijk, want Albert Verlinde beweerde eerder deze week nog dat RTL twijfelde tussen uitgerekend Gorgels en Williams om naast presentatrice Nicolette Kluijver het nieuwe gezicht te worden van de razend populaire survivalshow.

 

“Een enorme eer, onwerkelijk”

“Deelnemen aan het programma waar ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren”, aldus de 28-jarige presentator in een reactie op zijn Instagram. “Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen”.

Voor het zover is tourt Kaj de komende maanden eerst door Nederland met zijn eerste theatershow Effe Relativeren. Weten of hij bij jou in de buurt optreedt? De speeldata zie je hier.