Ballers is terug. Seizoen 3 van de HBO-serie met Dwayne ‘The Rock’ Johnson belooft een knaller te worden. Lees: geld, snelle auto’s, schaars geklede vrouwen en een hoop humor.

Article continues after the ad

Verhaal

Dwayne speelt in de serie Spencer Strasmore, een oud-American Football-speler die zich inmiddels heeft toegelegd op managen van andere atleten. Business is booming, zo blijkt, want in seizoen 3 breidt de reus zijn management-imperium flink uit. Niet alleen Spencers thuisbasis Miami is het decor van seizoen 3, ook Los Angeles, Chicago, New York, London en Las Vegas komen dit keer voorbij. Karakter Rick Jerret (John David Washington) vat het misschien nog wel het beste samen: “jij bent onderweg naar werelddominatie.” 

De serie bevat veel cameo’s van bekende Amerikaanse sporters. Critici beschreven het ooit als het officieuze vervolg op Entourage. Naast The Rock en John David Washington speelt comedy-acteur Rob Corddry Spencers rechterhand en financieel adviseur, Joe Krutel. Bekijk de trailer hierboven.

Dwayne doet alles

Dwayne is op dit moment ook te zien in The Fate of the Furious en Baywatch. Hij sport 6 keer per week, is volgens People de knapste man ter wereld, heeft nog 12 (!) films op de planning staan en wil misschien in 2020 president worden. Daarnaast heeft hij overduidelijk een manier gevonden om zichzelf te klonen, want HOE IS DIT ALLEMAAL MOGELIJK? Enfin, het blijft misschien een raadsel, maar we vinden het zeker niet erg.

Ballers seizoen 3 is vanaf 23 juli te zien bij HBO. In Nederland zal provider Ziggo waarschijnlijk het derde seizoen gaan uitzenden.