Dutch Giant, Marvel-film, debuut

Acteur Olivier Richters, beter bekend als 'The Dutch Giant', zag vorige week zijn droom in duigen vallen toen bleek dat Black Window met Scarlett Johansson nog even op de planken blijft liggen. Hij speelt daar namelijk een bijrol in. Maar er is hoop, zo vertelde hij in een interview op NPO Radio 2.

Article continues after the ad

De acteur is erg teleurgesteld. "Natuurlijk zijn films en entertainment niet het belangrijkste nu", zo geeft hij toe. "Maar het is een teleurstelling. Het was mijn eerste rol op het witte doek, ik hoopte dat dit mijn grote doorbraak zou worden." En wie weet gaat dat alsnog snel gebeuren, zo wisten we eerder te melden.

Audities 

Toch zit Olivier Richters niet bij de pakken neer. "Mijn personage houdt niet op in Black Widow, dus het kan zeker zijn dat ik terugkeer in een volgende Marvel-film", zo verklapte de bodybuilder al stiekem. Hij heeft daarnaast ook nog een aantal audities lopen voor grote producties met Sylvester Stallone en Dwayne Johnson, dus die doorbraak is niet ver weg. "Het zou geweldig zijn als die projecten door zouden gaan." We hopen met hem mee dat hij niet in dit lijstje belandt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olivier Richters (@thedutchgiant) op