Dustin Diamond in Saved by the Bell

Problemen voor Dustin Diamond, aka Screech uit Saved by the Bell. Doktoren vrezen dat de acteur ernstig ziek is.

Volgens het management van Dustin Diamond werd hij afgelopen weekend opgenomen in een ziekenhuis in Florida. De acteur klaagde over pijn in zijn hele lichaam, en voelde zich erg slecht, zo meldt de Amerikaanse site TMZ.

De doktoren vrezen dat Diamond aan kanker lijdt, en deden de afgelopen dagen verschillende tests. Over de uitslag van de tests is nog niets bekendgemaakt, maar schijnbaar zit de ziekte in Diamonds familie.

Article continues after the ad

Waar andere sterren uit Saved by the Bell meestal bleven acteren ging die van Diamond vrij snel de mist in. Hij deed voornamelijk cameo’s als zichzelf in goedkope producties, en was vaak te zien in ‘celebrity’-programma’s als Big Brother en Celebrity Fit Club. Daarnaast had hij enig succes in het standupcomedycircuit.

Screech!

Saved by the Bell kreeg in 2020 een reboot, maar daarin was Screech nog niet te zien. Dustin Diamond kreeg ruzie met zijn oud-collega’s nadat hij een ‘nepsekstape’ uitbracht en in zijn biografie geen spaan heel liet van Saved by the Bell. Het boek Behind the Bell stond vol wilde verhalen over seks en drugs, maar de ‘ghostwriter’ van het boek bleek over een hele dikke duim te beschikken.

Hopelijk is er snel duidelijkheid over de toestand van Diamond, en valt het uiteindelijk mee.