Duncan Laurence, Ellen

Duncan Laurence is door het dolle heen! De zanger mocht zich muzikaal laten horen in The Ellen DeGeneres Show, een moment om nooit meer te vergeten. 

Article continues after the ad

"Ze houdt mijn freaking album in haar handen en ze lacht. Hier leef ik voor", schrijft een uitzinnige Duncan op zijn Twitter.


Sky high in Amerika

Arcade, het nummer waarmee hij het Songfestival naar ons land haalde, is al twee jaar oud. Maar door een trend op TikTok gaat ons Nederlandse trots nu pas sky high in Amerika. Met een optreden in The Today Show en nu bij Ellen kan zijn maand niet meer stuk. "Ik ben zo, zo, zo ontzettend trots op ons", richt hij zich tot zangeres Fletcher, met wie hij een duetversie opnam voor de Amerikaanse talkshow.

Beluister hieronder snel hoe dat klonk!

 

Opkomende paniekaanvallen

Het is voor Duncan eindelijk weer eens een lichtpunt! De zanger kampte namelijk na het grote succes op het Songfestival met paniekaanvallen. Gelukkig lijkt hij inmiddels de oorzaak daarvan te hebben gevonden, zo vertelde hij bij Beau. "Op het moment dat je leven helemaal verandert, ga je ineens van je slaapkamer naar 200 miljoen kijkers. Dat doet gewoon heel veel met je, maar dat ging heel goed en daar kon ik heel goed op gaan. Juist toen het andere gebeurde, toen corona kwam, raakte ik in paniek." 

Van een lege agenda naar...

De jonge zanger was bang dat zijn carrière door corona al zou stoppen. "Ja, ik was bang dat het op zou houden. Ik had er zó hard voor gewerkt en ineens kon ik niets meer. Dan staat er één optreden in de agenda en daar hang je dan alles op aan. Dat was voor mij teveel." Gelukkig is het eind goed, al goed: zijn carrière gaat door het dak en ook die paniekaanvallen lijken verleden tijd. Op naar (nog) mooiere tijden! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: