Het vliegende olifantje met de grote oren komt eraan! Disney dropte gisteren de tweede trailer voor Dumbo, hun nieuwste pareltje. We zien de indrukwekkende cast in actie.

Eerder kregen we al een moddervette teaser maar nu zien we Dumbo voor het eerst écht zijn vleug-, eeuhm, oren uitslaan.  Verhaal

We kennen natuurlijk allemaal zo ongeveer het verhaal van Dumbo uit ons hoofd: olifantje wordt geboren, blijkt hele grote oren te hebben én kan er zelfs mee vliegen. Ook in dit live-action-verhaal valt 'ie in handen van een bad guy - dit keer gespeeld door Michael Keaton. En met Tim Burton in de regiestoel krijgt alles nog een lekker duister sausje. 

Article continues after the ad

Cast

De rest van de cast mag er ook zijn. Zo speelt Colin Farrell single daddy Holt Farrier, een ex circusster die voor zijn kinderen moet zorgen en teruggaat naar zijn oude circus onder leiding van ringmeester Max Medici (Danny DeVito).
 


Dumbo

De jonge Dumbo heeft namelijk een verzorger nodig. Maar kan Holt deze vliegende sensatie uit handen houden van de sluwe Vandevere (Keaton)? Nee, natuurlijk niet! Bereid je dus voor op een verse lading Disney-tranen (van geluk). 

Dumbo vliegt vanaf 27 maart 2019 de bioscopen in! Hierna kunnen we ons voorbereiden op véél meer Disney-toppers