Geesten oproepen is nooit een slimme weekendbesteding. Helaas komen de hoofdpersonen van Ouija Seance: The Final Game daar net iets te laat achter!

Article continues after the ad

Villa

In Ouija Seance: The Final Game erft Sarah een oude villa van haar overleden grootmoeder. Samen met haar vrienden besluit Sarah om een weekendje door te brengen in haar nieuwe aanwinst. Wanneer ze op zolder een ouijabord vinden, kunnen ze de verleiding niet weerstaan. Maar als de vrienden daarmee een duistere kracht oproepen die in de villa schuilt, beseffen ze al snel dat ze beter een potje hadden kunnen ganzenborden!

Sinister

Ondanks dat de titel anders wil doen geloven, heeft Ouija Seance: The Final Game niets te maken met Ouija (2014) en Ouija: Origin of Evil (2016). Maar ondanks dit goedkope marketingtrucje, krijgt Ouija Seance: The Final Game best aardige recensies. De film mag dan geen originaliteitsprijs winnen, maar de acteurs en het sinistere sfeertje schijnen een hoop goed te maken. Niets nieuws onder de zon dus, maar misschien dus stiekem toch de moeite waard voor de horrorfan die alles al heeft gezien!

Ouija Seance: The Final Game verschijnt op 3 augustus op Video on Demand en dvd in Amerika. Het is nog niet bekend of de film ook in Nederland te zien zal zijn.