Nadège in Chateau Meiland

Eerder deze week begon in België de reality-serie De Verhulstjes over het leven van het Samson en Gert-icoon en zijn eveneens bekende kids Viktor en Marie. Het deed een beetje denken aan Chateau Meiland en dat kwam door de huishoudster van de fam!

Article continues after the ad

Shownieuws-deskundige en Weekend-baas Bart Ettekoven introduceerde gisterenavond in de uitzending de 'dubbelganger' van Nadège, die opdook in de eerste aflevering van De Verhulstjes. En inderdaad: het hele voorkomen van deze vrouw, inclusief bril en hetzelfde kortpittige kapsel met matchende scheiding op het voorhoofd, doet erg denken aan de bekende Française.

Eén groot mysterie!

Is Nadège onderdeel van een bij de geboorte gescheiden tweeling waarvan de ene helft in België belandde? Is deze Vlaamse verschijning een copycat? Is er een bedrijf dat schoonmaaksters kloont en ze in verschillende landen detacheert? Je merkt het: we raken helemaal over de flos van deze dubbelgangster!

 

Reactie Viktor en Marie

Nee, even alle gekheid op een stokje: hoe denken De Verhulstjes er zelf over? Hadden ze de gelijkenis ook gespot? Chateau Meiland is ook in België een fenomeen. "Ik heb daar niet echt over nagedacht", geeft Marie toe in Shownieuws. "Ja, maar nu je het zegt!" Viktor: "Nadège is weggegooi bij De Meilandjes en wij hebben haar omarmd."


Nadège over de rooie

Met de OG-Nadège gaat het trouwens niet supergoed. Ze verloor eind vorig jaar haar baan en kan De Meilandjes niet meer luchten of zien. Het liefst zou ze een advocaat op hen afsturen en een sappig boek vol onthullingen publiceren. Allemaal nadat Martien en Erica in de Meiland-biografie uitspraken deden over Nadège's seksleven. De fam is niet onder de indruk van het 'dreigement' van Nadège.