Komende vrijdag gaat Narcos: Mexico in première bij Netflix. Om alvast in de stemming te komen, verscheen onlangs een gloednieuwe trailer!

Meedogenloos

De afgelopen drie seizoenen volgden we de strijd van de DEA tegen de meedogenloze drugsbaron Pablo Escobar en zijn zelfbenoemde opvolgers. In Narcos: Mexico begint de oorlog om de lucratieve cocaïnehandel van voor af aan. Plaats van handeling is, je raadt het al, het levensgevaarlijke Mexico. En afgaande op de nieuwste trailer kijken ook daar de onderwereldbazen niet op een dodelijk slachtoffer meer of minder!

 

Chaos

Centraal in Narcos: Mexico staat de strijd tegen het Guadalajara Cartel, aangevoerd Félix Gallardo (Diego Luna uit Star Wars: Rogue One). Deze ambitieuze drugshandelaar ziet het als zijn missie om alle onafhankelijke dealers en producenten van Mexico met elkaar te verbinden. Aan DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña uit Ant-Man) de taak om de snelle opkomst van het kartel een halt toe te roepen. Terwijl de oorlog tussen het kartel en de opsporingsdiensten oplaait, belandt Mexico in een spiraal van chaos, moord, terrorisme en geweld!

Article continues after the ad

Narcos: Mexico is vanaf vrijdag 16 november te zien op Netflix.