Jordy in De Bachelorette

Morgen is het zover: de grote ontknoping van De Bachelorette! In deze aflevering vol vuurwerk horen we eindelijk of Gaby Blaaser en Joey nog samen zijn. We vertelden je eerder al dat een paar deelnemers twijfelen over de match… Vandaag lijkt ook Jordy een hint over het einde online te gooien.

Deelnemers niet te spreken De Bachelorette-einde

Gaby Blaaser koos in de allerlaatste rozenceremonie voor Joey. Morgen leren we of de twee inmiddels nog steeds samenzijn. Dan is namelijk de grote reünie van De Bachelorette te zien op Videoland. Nu weten we al dat Niek meent dat Gaby de verkeerde keuze heeft gemaakt. En ook publiekslievelingen Jethro en Jordy snappen de keuze niet helemaal. “Toen ik weg liep van haar dacht ik: nee, het voelt niet oké”, aldus Jordy.

Zijn Joey en Gaby Blaaser nog samen?

Het is natuurlijk ook helemaal niet zeker dat Joey en Gaby nog samen zijn. Misschien heeft de afstand tussen Limburg en Amsterdam hun relatie toch de das omgedaan… Het zou in dat geval alsnog zomaar kunnen dat Gaby uiteindelijk toch de liefde heeft gevonden bij een van de andere deelnemers. We noemen bijvoorbeeld Jordy, die vandaag een mogelijk veelzeggende foto op Instagram plaatste.

Article continues after the ad

Jordy en Gaby Blaaser De Bachelorette

De grote De Bachelorette-reünie

Met het kiekje verwijst Jordy naar de aflevering waarin Gaby de familie en vrienden van de deelnemers ontmoette. Jordy werd verrast door zijn vader en beste vriend. Tezamen gingen ze een hapje eten met Gaby. Het was echter ook de aflevering waarin het neefje van Sylvana Simons afviel. Hij schrijft er echter “aflevering 12” bij…

Wat wil Jordy ons vertellen? Blikt hij gewoon even terug? Of licht Jordy alvast een klein tipje van de sluier op en zijn hij en Gaby alsnog samen geëindigd? Het zou ons in ieder geval niets verbazen!

De Bachelorette-reünie is morgen te zien op Videoland.