Het is altijd leuk om een aandenken te hebben van je favoriete vakanties. Maar sommige souvenirs kun je beter links laten liggen...

Article continues after the ad

Kerkhof

In Ghost House gaat het verliefde koppel Jim en Julie op een avontuurlijke vakantie in Thailand. Maar de tortelduifjes krijgen net wat meer avontuur dan ze gehoopt hadden wanneer ze een traditioneel kerkhof bezoeken. Julie besluit namelijk om een aandenken mee te nemen van de begraafplaats, maar haar schijnbaar onschuldige actie maakt de geesten die rondwaren op het kerkhof woedend. Kan Julie deze vakantievloek opheffen voordat ze zelf onder de grond verdwijnt?

Sfeervol

Ghost House doet denken aan een tropische variant op Drag Me To Hell. Ook hier wordt een jonge vrouw na één verkeerde beslissing slachtoffer van een verschrikkelijke vloek. Aan de trailer zal het niet liggen. Met zijn sfeervolle locaties en huiveringwekkende effecten belooft Ghost House zijn naam eer aan te doen: een helse en huiveringwekkende spookhuisrit die horrorfans voor geen goud willen missen!

Ghost House draait vanaf volgende maand in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog onbekend of de film ook in Nederland zal worden uitgebracht.