Dries Roelvink over Dave

Dave Roelvink en Sander Schimmelpenninck hebben het aan de stok… Zoals je dat mag verwachten, neemt vader Dries Roelvink het vandaag op voor zijn zoon!

"Dave Roelvink wil op drugsdealer lijken"

Sander Schimmelpenninck deelde eerder deze week een flinke snauw uit aan Dave Roelvink. In zijn column in De Volkskrant schreef Sander dat Dave "vooral op een drugsdealer wil lijken." Dave besloot om in De 538 Ochtendshow met Frank Dane terug te slaan: "Wat is dat voor een kwal van een kerel? Wie is die mafketel? Ik vind het een heel raar ventje. (…) Ik heb die gozer één keer ontmoet. In je gezicht is hij hartstikke aardig en in één keer zie ik die column voorbijkomen dat ik op een drugsdealer wil lijken."

 

Article continues after the ad

 

“Naar ventje is dat, die Schimmel"

Zoals je bij zo’n gepeperde column mag verwachten, is ook Dries Roelvink niet blij met wat Sander over zoon Dave geschreven heeft. “Naar ventje is dat, die Schimmel. Natrappen hou ik niet zo van”, zo schrijft Dries op zijn Facebook-pagina.

https://www.telegraaf.nl/w/1621887742/. Naar ventje is dat die Schimmel. Natrappen hou ik niet zo van.

Geplaatst door Dries Roelvink op Dinsdag 2 februari 2021

 

Wat een toestand nou weer! Meer lezen over BN’er-ruzies? We hebben ook nog deze aanvaring tussen Gerard Joling en Gordon voor je in de aanbieding. Of neem Anouk en Jan Smit… Ook daar lijkt het een en ander aan de hand te zijn!