Anouk

Anouk is alweer een tijdje terug in Nederland, maar gaat de komende tijd tóch weer in quarantaine. Het risico op besmetting met het coronavirus is té groot nu de maatregelen versoepeld worden.

De zangeres lijdt aan een zware vorm van astma, waardoor het coronavirus een groot risico voor haar gezondheid vormt. Eerder zat ze bijna anderhalve maand vast in een hotel in Marrakesh, omdat een terugreis naar Nederland een groot risico vormde. Anouk zat in zak en as, maar keerde keerde uiteindelijk toch terug met een speciale repatriëringsvlucht.

Op Instagram meldt de zangeres dat ze na overleg met haar arts alsnog de eenzaamheid opzoekt. Omdat de coronarichtlijnen de komende tijd versoepeld worden, is de kans groter dat de zangeres het coronavirus te pakken krijgt.

Article continues after the ad

De keuze was blijkbaar óf iedereen in huis houdt zich aan de strenge regels óf Anouk zondert zich af zodat haar kinderen en vriend Dominique een béétje normaal kunnen leven. De zangeres is natuurlijk lang niet de enige die dit soort keuzes moet maken, maar het is en blijft hartverscheurend.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goeiemorgen 💕, het is alweer ruim een maand geleden dat ik terug ben gekomen uit Marokko en het is de afgelopen tijd ontzettend fijn geweest om weer thuis met mijn kinderen en @dominiqueschemmekes te zijn 🥰 Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga. Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden. Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om, weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen 😞ze in de buitenlucht wel te kunnen zien. Lieve @______willem__smit , je hebt me al 7 weken opgevangen in je hotel in Marokko @elfennmarrakech wat ik al heel bijzonder vond, en nu mag ik weer in je huis zitten in Amsterdam. Je bent een lifesaver ❤️ Ik hoop je snel weer te zien als de storm voorbij is, want ik mis je best wel❣️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Anouk heeft de komende tijd gezelschap van haar katten, en is sowieso van plan om (op afstand) af te spreken met haar naasten.

The Voice Kids

Anouk is op 5 juni te zien in de grote finale van The Voice Kids, die dit jaar helaas niet live is. In de halve finale zorgde de coach voor een fikse controverse door Rogier mee te nemen naar de finale in plaats van Romy. Volgende week zien we hoe dit uitpakt!