Steven Avery gaat volgende week zijn allereerste televisie-interview geven. Niemand minder dan Dr. Phil stelt de 'held' uit Making A Murderer en zijn verloofde Lynn Hartman vragen over hun trouwplannen, de veroordeling en meer.

Article continues after the ad

Anders dan anders

Als een enorme verrassing kwam het niet dat Steven Avery weer verloofd was. Ondanks zijn eerdere relaties is het volgens de 'reality-ster' ditmaal echt anders: "Ik ben in mijn hele leven nog niet zo verliefd geweest. Het is anders dan met anderen, alles is anders met haar", vertelt Avery in het interview over verloofd Lynn Hartman.

Helpen

Het is Lynn die naar de studio komt en die door Dr. Phil het hemd van het lijf gevraagd wordt. Want waarom wil ze trouwen met iemand die voor moord veroordeeld wordt? "Ik wil hem gewoon helpen", horen we Lynn in het voorproefje van het interview vertellen. "Er zijn heel veel mensen die hem willen helpen, maar die willen niet met hem trouwen", reageert Dr. Phil daarop.

Brad Pitt

Hartman is in de studio aanwezig tijdens het interview en Avery zal met Dr. Phil praten via de telefoon. Naast zijn relatie met Hartman praat hij ook over zijn veroordeling en de kans dat hij binnenkort vrijkomt. Hij heeft gezegd dat hij niet eerder wil trouwen dan dat hij op vrije voeten is. "Ik denk dat dat niet meer lang gaat duren", aldus Avery. Ook vertelt hij over zijn hoop dat Brad Pitt een film over hem gaat maken.