Courteney Cox uit Friends

Talloze 90’s kids hadden een crush op Monica van Friends. Het populaire sitcompersonage inspireerde rapper en acteur Connor Price (Supernatural) zelfs tot een heus rapnummer. Het lied is vernoemd naar de actrice die tien jaar lang gestalte gaf aan Monica: Courteney Cox. Aangezien een hiphoptrack niet compleet is zonder een gastoptreden, pakt Idris Elba ook nog even de mic. En natuurlijk komt de Friends-actrice zelf ook nog even buurten!
 


Geen veredelde cameo

Courteney Cox maakt in de laatste minuut van het nummer haar opwachting. Opvallend is dat haar optreden niet beperkt blijft tot een veredelde cameo, maar dat zij ook nog een rapcouplet voor haar rekening neemt. “Rappen blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn”, concludeert Courteney voordat ze losgaat op de beat. Dat het playbacken haar een stuk minder goed af gaat, mag de pret amper drukken…

 

Article continues after the ad


Scream 5

Het is in ieder geval goed om te zien dat Courteney Cox tijd heeft voor dit soort gebbetjes tussen de Friends-reünie en haar terugkeer in Scream 5 in. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Idris Elba, die niet alleen werkt aan de langverwachte Luther-film, maar ook aan zijn mogelijke comeback in het Marvel-universum. Elba en Cox zijn trouwens niet de Hollywood-sterren met muzikale aanleg; deze acteurs houden er stiekem ook een zangcarrière op na!