Realityster Donny Roelvink (21) gaat even diep door het stof. Hij biedt zijn excuses aan nadat 'ie vrouwen die bier drinken nogal beledigde. 

Article continues after the ad

In het niet zo subtiele filmpje waar het allemaal begon, hieronder te zien, nemen Donny en Dave Roelvink geen blad voor de mond. “Dat vind ik zo onaantrekkelijk he, vrouwen die bier drinken”, aldus Donny. “Elke vrouw: je bent vies als je bier drinkt.” Een stortvloed aan negatieve reacties volgde. 
 

Wijsheden Dave en Donny: Vrouwen die bier drinken

Een berichtje voor alle vrouwen die bier drinken. 🍻

Geplaatst door RTL Boulevard op Vrijdag 5 juli 2019


Vrouwen slaan terug

Héél veel vrouwen reageerden door te zeggen dat ze nog snel een biertje pakken. Sommigen vonden het echter wel erg seksistisch en vrouwonvriendelijk. "Kunnen ze zulke figuren niet een levenslang tv verbod geven?", zo klonkt het in de reacties. En ook: "Over het paard getilde jongetjes" en "Die Roelvinkjes zijn het smerigste wat er is! Dom en vies volk."


Excuses van Donny Roelvink

Donny neemt in een nieuw insta-filmpje afstand van zijn opmerkingen. "Ik wil effe mijn excuses aanbieden", begint 'ie. "Ik heb de laatste dagen veel vrouwen over me heen gehad die zeggen: 'ja ik drink bier, waarom vind je dat smerig?'." Donny geeft aan dat hij tijdens die bewuste opnames al zo'n vier uur lang zat te lullen en dat het daarom "zo lullig uit mijn strot kwam". Nee, hij vindt het niet smerig en hoopt dat al zijn vrouwelijk volgers nog van hem houden. "Ik hou nog steeds van jullie ook al drinken jullie misschien bier."