Dave en Donny Roelvink, Brunopress

Het zijn niet zulke gezellige tijden in huize Roelvink. Broers Dave en Donny zijn namelijk niet on speaking terms. De twee hielden allebei tot voor kort hun lippen stijf op elkaar over de reden hiervan, maar Donny verbreekt nu het stilzwijgen.

Article continues after the ad

De bekende broertjes Dave en Donny Roelvink waren tot voor kort nog twee handen op één buik, althans dat leek zo in de media. Maar daar is sinds deze zomer weinig meer van te merken. 

Broederlijke band

"We zijn broers, dus het is logisch dat je weleens ruzie hebt", zo verklaart Donny Roelvink deze week aan weekblad Weekend. "Maar het gaat verder niemand iets aan wat er aan de hand is. Dat houden we binnen de familie. Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet." 

Minder gemeenschappelijk

Volgens Donny heeft het verslechterde contact er vooral mee te maken dat ze gewoon minder gemeenschappelijk hebben dan voorheen. "Kijk, ik ben in een bepaalde fase van mijn leven. Ik ben wat ouder, ga samenwonen, heb gewoon mijn eigen leventje en dat heeft Dave ook. Misschien is dat ook wel de reden dat je er wat gemakkelijker mee omgaat."

Hulp van vader Dries

We hopen natuurlijk dat Dave en Donny elkaar binnenkort gewoon weer in de armen kunnen sluiten net als André en Roxeanne Hazes en Patty met haar dochter. Vader Dries legt zich er in ieder geval ook niet zomaar bij neer. "Het loopt al een tijdje, ja. Eerst had ik iets van: ik laat ze maar even, dat lost zichzelf wel op. Maar het kan ook te lang gaan duren. Je weet hoe dat gaat tussen broers, overal is er weleens wat", vertelt hij aan de Telegraaf.