Donny Roelvink in Ranking The Stars op RTL 5

Woensdag is afzeikdag! Vanavond staat er weer een gloednieuwe smeuïge Ranking the Stars-aflevering voor ons klaar en reality-ster Donny Roelvink gaat even flink op het hakblok.

Article continues after the ad

Het ultieme cultfenomeen komt vanavond weer met een (deels) nieuwe cast. Zo zijn BN'ers als Bizzey, Olga Commandeur, Stefano Keizers en dus ook Donny Roelvink van de partij. En die laatste krijgt flink wat verbale tikken! Net als Marc-Marie Huijbregts een tijdje terug.

 


Donny en de bibliotheek

Vooral Donny's intelligentie - of volgens sommige BN'ers: het gebrek daaraan - is onderwerp van enkele sneren. Wanneer het gesprek op een of andere manier op 'bibliotheken' komt, zegt cabaretier Karin Bloemen: 'Misschien even aan Donny uitleggen wat een bibliotheek is?'. Collega-cabaretier Martijn Koning haakt in: 'Hij kan wel met zijn neus in de boeken, dan leg je 'm gewoon erin zo.' De Roelvink-telg neemt het in zich op, lacht - als een boer met kiespijn? - en klapt vrolijk met de rest mee. Aii...

 


Stefano is... er ook?

De absurdistische cabaretier Stefano Keizers zit er óók, maar daarmee lijkt alles wel zo'n beetje gezegd. Hij had op een gegeven moment zo lang zijn mond gehouden, dat ie besloot om te testen of zijn microfoon het überhaupt nog wel doet.

 


Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.