Donald Trump, Home Alone 2

Volgende maand vindt de uitreiking van de Razzie Awards plaats. En op de lijst van de genomineerden springt één naam er bovenuit!

Tegenhanger

Dit weekend werden de genomineerden voor de Golden Raspberry Awards, kortweg de Razzie’s, bekendgemaakt. In deze tegenhanger van de Oscars worden de mensen te kakken gezet die afgelopen jaar de beroerdste bijdragen hebben geleverd aan de filmindustrie. In een niet al te smaakvol filmpje werden de genomineerden voor de komende uitreiking onthuld!

Article continues after the ad

 

Twijfelachtig

De opvallendste kandidaat die kans maakt op deze anti-Oscar is Donald Trump. Hij heeft zijn nominatie voor slechtste acteur te danken aan zijn optredens in de documentaires in Death of a Nation en Michael Moore's Fahrenheit 11/9. De Amerikaanse president moet het in deze categorie opnemen tegen Johnny Depp (Sherlock Gnomes), Will Ferrell (Holmes & Watson), John Travolta (Gotti) en Bruce Willis (Death Wish). Fun fact: als Trump de Razzie wint, is het niet zijn eerste. Hij won de twijfelachtige prijs al in 1991 voor zijn bijrol in de abominabele softseksfilm Ghosts Can’t Do It!

De Golden Raspberry Awards worden op zaterdag 23 februari uitgereikt in Los Angeles.