The Falcon and The Winter Soldier

Gisteren werden de nieuwe Emmy-nominaties bekendgemaakt en MCU-acteur Don Cheadle (War Machine) zag zijn naam terug in de lange lijst met potentiële winnaars. Zelf snapt 'ie echter niet zo goed wáárom 'ie precies is genomineerd...

Article continues after the ad

Misschien herinner je het nog, misschien ook niet: Don mocht zijn MCU-rol weer eventjes oppakken voor een kleine cameo in de eerste aflevering van Disney+ serie The Falcon and The Winter Soldier. Tof, dachten we toen. De Disney+ series lieten hiermee zien dat ze net zo interconnected kunnen zijn als de MCU-films. Maar... om het nou een memorabele acteerprestatie te noemen, gaat misschien een beetje ver... of toch niet, als het aan de Emmy's ligt!

Don Cheadle begrijpt het ook niet

Don is met dit hele kleine rolletje genomineerd voor een Emmy in de categorie 'Outstanding Guest Actor in a Drama Series'. Hij reageert er met de grootst mogelijke zelfspot op. Want wat blijkt? Hij snapt de nominatie zelf ook niet helemaal.

 

War Machine krijgt een eigen serie

We zitten momenteel nog kniediep in het geweldige Loki, inclusief bizarre easter eggs, maar als we even vooruitkijken komt er nog veel meer moois aan wat betreft Marvel op Disney+. Zo mag Don weer in zijn War Machine-pak kruipen voor - gelukkig - véél meer dan een cameo. Hij speelt de hoofdrol in Armor Wars, een serie waarin we zien wat er gebeurt als de tech van Tony Stark in verkeerde handen valt. Waarschijnlijk moet War Machine hierin de legacy van zijn overleden vriend beschermen. Helaas is er nog géén releasedate, maar eind 2022 (of anders begin 2023) lijkt ons de meest waarschijnlijke optie.

Don Cheadle in Iron Man 3


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.