3FM-dj Domien Verschuuren neemt dit jaar zijn intrek in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn voor de actie Serious Request. En uiteraard gaat hij niet in zijn eentje naar binnen!

Article continues after the ad

Opgesloten

3FM-dj Domien Verschuuren zet zich ook dit jaar in voor de actie Serious Request. Dat is bekendgemaakt op 3FM tijdens het housewarming-feest in Apeldoorn. Het is de vierde keer dat Domien, die op de publieke popzender het ochtendprogramma maakt, het Glazen Huis in gaat. In de glazen studio maken de dj's 24 uur per dag live radio, terwijl ze zitten opgesloten en geen vast voedsel mogen eten. Op Twitter liet de dj weten dat hij niet kan wachten tot de actie van start gaat!

Nagellak

Natuurlijk is Domien niet de enige die tijdens de donkere dagen voor kerst zal plaatsnemen in het Glazen Huis. Hij krijgt gezelschap van collega’s voor wie het de eerste keer is: Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn. Onder het motto 'Breng ze weer samen' wordt met de verzoekplatenactie geld ingezameld. Hiermee kan het Rode Kruis verscheurde gezinnen herenigen. Volgens de hulporganisatie zijn wereldwijd 4 miljoen ouders en kinderen elkaar kwijtgeraakt door een ramp of oorlog. Vorig jaar bracht het inzamelingsevenement ruim 8,7 miljoen euro op. Daarvan was maar liefst 2,5 miljoen euro toe te schrijven aan de razend succesvolle nagellakactie van het jongetje Tijn.

Serious Request zal dit jaar plaatsvinden van 18 tot 24 december.