Nadat Dolly Parton’s Heartstrings eind 2019 verscheen was het een tijdje stil rond de serie over de muziek van de countryzangeres. Volgens de producers zit een tweede seizoen er écht aan te komen, maar weten ze nog niet precies wanneer.

Dolly Parton’s Heartstrings is een ‘anthology’-serie, waarin elke aflevering draait om een hit van country-koningin Dolly Parton. In het eerste seizoen zagen we ondermeer Jolene, Two Doors Down en J.J. Sneed.

Als het aan Netflix ligt, blijft het niet bij acht afleveringen! Op het Paleyfest-televisiefestival in Los Angeles meldde producer Sam Haskell dat het streamingplatform om meer afleveringen heeft gevraagd. “Netflix wil met ons doorgaan. Dolly en ik zijn nu aan het uitvogelen aan welke protocollen we ons moeten houden als we nieuwe afleveringen willen opnemen. Op dit moment werk ik aan de scripts, zodat we meteen kunnen starten als het veilig is.”

Article continues after the ad

Een tweede seizoen van hartverscheurende Dolly Parton-songs staat dus in de steigers! Volgens Haskell wil Netflix trouwens nóg meer projecten met Parton beginnen, waaronder een sitcom met de zangeres in de hoofdrol.

Dolly Parton’s Heartstrings seizoen 2

Hoewel Dolly Parton meestal parodieën op zichzelf speelt in verschillende tv-series, kan ze ook écht acteren. Daarvoor moeten we wel terug naar haar rol in het drama Steel Magnolias uit 1989.

Daarnaast was er sprake van een sequel op de comedyfilm 9 to 5, met Parton, Jane Fonda en Lily Tomlin. Hoewel de actrices een tijdje met deze film bezig waren, hebben ze schijnbaar besloten om er niet mee verder te gaan. Nou ja, hopelijk heeft Parton dan meer tijd voor Heartstrings.