The Strangers joeg in 2008 talloze mensen de stuipen op het lijf. Tien jaar later verschijnt het vervolg op deze ijzingwekkende horrorhit!

Article continues after the ad

Meedogenloos

We hebben er bijna tien jaar op moeten wachten, maar vandaag krijgen we voor het eerst een glimp te zien van The Strangers: Prey at Night, het vervolg op de verrassende kaskraker uit 2008. Hierin gaat een gezin op familiebezoek op een trailer park, maar wanneer de nacht valt worden ze belaagd door drie gemaskerde psychopaten. Op een eerste foto is te zien hoe Kinsey (Bailee Madison) probeert te ontsnappen van de meedogenloze moordenaar Dollface.

Haaienhorror

Naast een eerste foto en een plotomschrijving, werd ook de releasedatum onthuld. Prey at Night zal vanaf 9 maart 2018 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland zal worden uitgebracht. Naast Bailee Madison (Once Upon a Time), zijn er ook rollen weggelegd voor Martin Henderson (Grey’s Anatomy) en Christina Hendricks (Mad Men). De regie van dit langverwachte vervolg is in handen van Johannes Roberts, de regisseur van de haaienhorror 47 Meters Down!

Om het wachten iets te verzachten, kun je hieronder nog even de trailer voor het huiveringwekkende eerste deel bekijken!