Wordt het vandaag Youp, Guido of tóch Dolf?

Oudjaar en cabaret zijn in Nederland onafscheidelijk! Vanavond blikken Youp van ‘t Hek en Guido Weijers terug op het roerige jaar 2017, in hun shows op NPO1 en RTL4. Cabaretier Dolf Jansen is vanavond niet op de buis, maar zette zijn voorstelling met Louise Korthals integraal op Youtube!

More content below the advertising

In Omdat We Het Waard Zijn geven Jansen en Korthals hun visie op 2017. Of, zoals Dolf Jansen het zelf zegt: ‘Twee natuurrampen voor de prijs van één!’

2017 zoals het was

Op de site van Dolf Jansen is te lezen dat het duo hun boodschap van empathie en medemenselijkheid met zoveel mogelijk mensen wil delen. Niet iedereen is in de gelegenheid om het theater te bezoeken, en gelukkig was er nog wel wat ruimte op Youtube!

Omdat We Het Waard Zijn is opgenomen in de Kleine Komedie in Amsterdam. Aardig opwarmertje voor Youp en Guido, zo denken we. Of misschien zelfs wel een mooi alternatief?

Voor de nostalgisch ingestelde kijker is vanavond ook een feestje. Op NPO2 brengen verschillende artiesten een ode aan Wim Sonneveld. Onder anderen Loes Luca en Paul Groot zingen klassiekers als Zij Kon Het Lonken Niet Laten en Het Dorp. De keuze is reuze op oudjaar!