Zwanetta

Influencer en, jawel, trampoline-fitgirl Zwanetta Fox staat bekend als één van de meest beruchte en sensationele verleidsters uit de geschiedenis van Temptation Island. En misschien gaan we haar binnenkort weer terugzien!

Article continues after the ad

En dan niet weer als verleidster, maar als... koppeltje! Ze is namelijk van de markt en staat eventueel open voor deelname aan de 'ultieme relatietest' met haar vriendje. Dit onthult ze in een interview op YouTube dat ze for some reason in het Engels geeft.

 

Temptation-Zwanetta

"Ik denk dat we beiden sterk genoeg zijn, ja. En ik weet ook hoe het nu allemaal werkt bij Temptation Island, ik ken de mindgames. Daar ga ik niet intrappen", zo vertelt ze in een video van The Moti. Maar Zwanetta komt niet zomaar opdraven. Er moet poen op tafel komen! "Ik doe het misschien alleen als er een groot geldbedrag tegenover staat."

VIPS

Of Zwanetta al benaderd is voor de reguliere editie óf voor een nieuw seizoen van de VIPS-editie, dat vanwege haar bekendheid meer voor de hand ligt, weten we niet. Mocht er een nieuwe reeks komen: oudgedienden Niels en Rosanna willen wéér meedoen. En anders heeft YouTuber Kalvijn ook nog wel een opvallende suggestie!