Tijd voor je dagelijkse roddel-fix! En we hebben een heet nieuwtje voor je: Michael van der Plas, de ex van realityster Barbie, doet misschien wel mee aan Temptation Island VIPS.

Het eerste semi-bekende koppel dient zich hierbij aan voor het exotische vreemdgangerseiland! Het gaat om realityster Michael van der Plas en zijn vriendinnetje Naomi, die zich zelfs al aanmeldden, zo weet RTL Boulevard. En het is al een drukke periode voor RTL: de zender komt met een Temptation Island-spin-off én de reguliere show komt er ook weer aan

Betrouwbaar

Op Instagram doet Naomi hun smeuïge plannen uit de doeken. "Zij wil dat graag. Ze wil weten of ik betrouwbaar ben", zo vertelt Michael. Maar dan begint Naomi's oma zich ermee te bemoeien (ja, echt).
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn vrouw mijn liefde hou van jou schat ❤️ @naomicollinda

A post shared by Michael van der Plas (@michaelvanderplas) on


Go oma!

"Dat vind ik niet leuk", foetert grootmoeder. "Als je een relatie hebt en het gaat goed, waarom zou je dan meedoen?" Sorry oma: het lijkt er toch echt op dat we hier het eerste VIPS-koppel te pakken hebben!

Article continues after the ad

VIPS

In het eerste seizoen gingen Temptation-bekendheden Niels en Rosanna de ultieme relatietest aan. Ook Utopia-Ruud en Rowena en Donny Roelvink met vriendinnetje Amijé waagden zich aan de verleiding. 

De eerste reeks Temptation Island VIPS ging er nogal heftig aan toe: