Talkshowheld James Corden scoorde recent nog een GIGANTISCHE hit met zijn Paul McCartney-Carpool Karaoke. Tijd om de krenten uit de pap te halen met de allerbeste auto-optredens aller tijden!

8. Ariana Grande

We beginnen met de vrolijkste (en schattigste) aflevering: Ariana Grande haalt alles uit de kast in deze opbeurende Carpool Karaoke. De hitmachine wordt op haar wenken bediend en James Corden draagt haar zelfs naar een Starbucks. Zien is geloven. 

7. Adele

'Hello...?' Waar is Adele in hemelsnaam gebleven? De Britse zangeres staat bekend om haar lange pauzes tussen albums door maar gelukkig kunnen we haar Carpool Karaoke tot in den eeuwigheid terugkijken! 

6. Ed Sheeran

Deze karaoke-sessie bleef vooral hangen door de bizarre malteser-challenge die James en Ed deden, en minder om de muziek (sorry Ed!). De heren vonden het een goed idee om te testen wie er de meeste chocoladebolletjes in hun mond kon proppen. Ja, echt! Ed is echter ook met serieuzere zaken bezig: hij schittert in de nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting).

    

5. Elton John

Sir Elton John was niet te beroerd om een stukje met James mee te rijden en we zijn hem maar wat dankbaar! Rijd mee en geniet van een prachtige versie van Lion King-nummer 'Circle of Life'. En: het is Elton John, dus verwacht kleurrijke en extravagante outfits. 

4. Michelle Obama

Ex-First Lady Michelle Obama bewijst tijdens James' toer rond het Witte Huis dat ze absoluut geen basic presidentsvrouw was. Ik bedoel: zie je Melania Trump al uit volle borst meezingen met Single Ladies? Niet dat we dat niet willen zien, integendeel! Michelle doet er echter nog een schepje bovenop met Missy Elliot, die op de achterbank lines dropt alsof het niets is. 

3. Red Hot Chili Peppers

James' auto zat wel vaker volgepropt met bandjes, maar deze Carpool Karaoke met de heren van Red Hot Chili Peppers mag niet ontbreken in de lijst. Naast uitbundige versies van Peppers-nummers, doen de heren bijna al hun kleren uit én dagen ze James uit voor een potje worstelen!

    

2. Paul McCartney

Bijna op één: Beatles-legende Paul McCartney die samen met James Corden herinneringen ophaalt in Liverpool. Dit filmpje brak het internet maar het brak James Corden ook: hij kon zijn tranen niet meer bedwingen bij 'Let it Be'. Haal de zakdoekjes er maar weer bij. Een emotionele trip down memory lane.

    

1. Justin Bieber

The Biebs is zo'n supergrote megaster dat hij maar liefst DRIE KEER een Carpool Karaoke deed. Alleen al daarom verdient Jay Bee de eerste plek. En nee, we zijn niet Sorry, maar bloedserieus. De chemie tussen JB en James is ijzersterk. Gedurende de drie Carpool Karaoke's zie je hun bromance steeds sterker worden. Het is bijna ontroerend! 

Check ook de andere Bieber Karaoke's: deel 2 én deel 3.

Stan Lee R.I.P.
Stan Lee R.I.P.

Stan Lee is overleden. De bedenker van de Avengers, de X-Men, Spider-Man, de Hulk, de Fantastic Four en nog een heleboel andere wereldberoemde Marvel-personages is op 95-jarige leeftijd heengegaan. Ook al was Lee nog zo stokoud, toch komt zijn dood als een verrassing. De immer goedgeluimde geestelijk vader van zowat alle grote Marvel-helden dook immers nog steeds in cameo-rolletjes in vrijwel alle Marvel-films op.

 

 

Lee overleed maandag 12 november in het Mount Sinai ziekenhuis in Los Angeles, zo berichtte The Hollywood Reporter vroeg op de maandagavond. Niet veel later bevestigde zijn dochter het treurige nieuws tegenover persbureau Reuters.  

 

 

In samenwerking met tekenaar Jack Kirby bedacht Lee tal van iconische comic-helden. Vooral in het begin jaren zestig kende het duo een ongeëvenaarde creatieve periode toen ze in relatief korte tijd achter elkaar The Fantastic Four, Hulk, Iron Man, Thor, Silver Surfer en de X-Men lanceerden. Ook was hij jarenlang hoofdredacteur van Marvel Comics, waarbij hij al zijn teksten en columns aan de lezers steevast afsloot met zijn lijfkreet “Excelsior”.

 

 

Zijn laatste jaren kenmerkten zich helaas door een hoop gedoe in de privé-sfeer; na de dood van zijn vrouw Joan in juli 2017 begon hij ineens een rechtszaak tegen mede-directieleden van POW! Entertainment, een bedrijf dat hij in 2001 mede had opgericht. Hij klaagde zijn collega's aan voor een miljard dollar, en liet de zaak een paar weken later vallen. Ook was hij verwikkeld in een rechtszaak tegen zijn oud-zaakwaarnemer en had hij zelfs een straatverbod laten uitvaardigen tegen een assistent die hem belazerd had.

 

 

Stan Lee had nog geen cameo's opgenomen voor de drie volgend jaar te verschijnen Marvel-films Captain Marvel, Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home. Het is niet bekend of hij al wel cameo's had opgenomen voor de bij Fox ondergebrachte Marvel-films X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants. Zoniet, dan was zijn optreden in het onlangs verschenen Venom zijn laatste.

 

 

Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds
Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds

Toen bekend werd dat Ryan Reynolds de stem zou verzorgen van het gele Pokémon-beestje Pikachu in een live action Pokémon-film waren we vast niet de enigen die zich afvroegen of dat wat zou kunnen worden. Maar nu is hier de eerste trailer en het ziet er best wel te gek uit. Dit zagen we niet aankomen!?

 

 

Het wachten waard

Toen vorig jaar december bekend werd dat de vlotgebekte komiek de stem van Pikachu voor zijn rekening zou nemen schreven we nog “Wij kijken alvast uit naar het moment waarop de elektromuis z’n bakkes opentrekt en Deadpools sarcastische stem naar buiten komt”. Welnu, dat moment is hier en het was het wachten waard. Sinds Kevin Hart de stem verzorgde van het konijntje Snowball in The Secret Life of Pets hebben we niet meer zo'n uit duizenden herkenbare stem in combinatie met zo'n ogenschijnlijk onschuldig knuffelbeest meegemaakt. En afgaande op de reacties op Twitter zijn we zeker niet de enigen die enthousiast zijn.

 

 

Ryan Reynolds zelf stuurde de trailer met een hilarische tweet de wereld in, precies zoals we dat van hem gewend zijn:

 

Waar is Ash?

Pikachu's trouwe trainer Ash Ketchum duikt in deze film trouwens niet op, tot onze grote verontwaardiging. In plaats daarvan wordt de gele mini-detective aan een onervaren nieuwe trainer genaamd Tim Goodman gekoppeld. Die wordt gespeeld door Justice Smith, die we kennen als de getalenteerde rapper Ezekiel “Books” Figuereo uit de serie The Get Down en als de hysterische angsthaas uit Jurassic World: Fallen Kingdom.
 

 

Of een Pokemon met de stem van Deadpool ook een hele film lang leuk blijft weten we vanaf 8 mei, want dan vliegt Detective Pikachu de bioscopen in.