Talkshowheld James Corden scoorde recent nog een GIGANTISCHE hit met zijn Paul McCartney-Carpool Karaoke. Tijd om de krenten uit de pap te halen met de allerbeste auto-optredens aller tijden!

8. Ariana Grande

We beginnen met de vrolijkste (en schattigste) aflevering: Ariana Grande haalt alles uit de kast in deze opbeurende Carpool Karaoke. De hitmachine wordt op haar wenken bediend en James Corden draagt haar zelfs naar een Starbucks. Zien is geloven. 

7. Adele

'Hello...?' Waar is Adele in hemelsnaam gebleven? De Britse zangeres staat bekend om haar lange pauzes tussen albums door maar gelukkig kunnen we haar Carpool Karaoke tot in den eeuwigheid terugkijken! 

6. Ed Sheeran

Deze karaoke-sessie bleef vooral hangen door de bizarre malteser-challenge die James en Ed deden, en minder om de muziek (sorry Ed!). De heren vonden het een goed idee om te testen wie er de meeste chocoladebolletjes in hun mond kon proppen. Ja, echt! Ed is echter ook met serieuzere zaken bezig: hij schittert in de nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting).

    

5. Elton John

Sir Elton John was niet te beroerd om een stukje met James mee te rijden en we zijn hem maar wat dankbaar! Rijd mee en geniet van een prachtige versie van Lion King-nummer 'Circle of Life'. En: het is Elton John, dus verwacht kleurrijke en extravagante outfits. 

4. Michelle Obama

Ex-First Lady Michelle Obama bewijst tijdens James' toer rond het Witte Huis dat ze absoluut geen basic presidentsvrouw was. Ik bedoel: zie je Melania Trump al uit volle borst meezingen met Single Ladies? Niet dat we dat niet willen zien, integendeel! Michelle doet er echter nog een schepje bovenop met Missy Elliot, die op de achterbank lines dropt alsof het niets is. 

3. Michael Bublé

Good guy Michael Bublé staat bekend als de ideale schoonzoon, maar zodra hij 15 minuten in de auto met James Cordon zit, gaan alle remmen los. Corden interviewde de Canadese zanger in verband met het Stand Up Against Cancer-campagne. De ziekte van Michaels zoon Noah, die op jonge leeftijd een tumor in zijn lever bleek te hebben, is nogal een gevoelig onderwerp. Tijdens de Carpool Karaoke moesten ze ook een traantje wegpinken. Met zijn zoontje gaat het weer goed.

 

2. Paul McCartney

Bijna op één: Beatles-legende Paul McCartney die samen met James Corden herinneringen ophaalt in Liverpool. Dit filmpje brak het internet maar het brak James Corden ook: hij kon zijn tranen niet meer bedwingen bij 'Let it Be'. Haal de zakdoekjes er maar weer bij. Een emotionele trip down memory lane.

    

1. Justin Bieber

The Biebs is zo'n supergrote megaster dat hij maar liefst DRIE KEER een Carpool Karaoke deed. Alleen al daarom verdient Jay Bee de eerste plek. En nee, we zijn niet Sorry, maar bloedserieus. De chemie tussen JB en James is ijzersterk. Gedurende de drie Carpool Karaoke's zie je hun bromance steeds sterker worden. Het is bijna ontroerend! 

Check ook de andere Bieber Karaoke's: deel 2 én deel 3.

Bij de Amerikaanse supermarktketen Walmart kunnen klanten tegenwoordig online al hun boodschappen bestellen, waarna je ze alleen nog even op hoeft te pikken (ze doen daar blijkbaar nog niet aan bezorgen). Om deze nieuwe service te promoten heeft de winkelketen nu een best wel briljante commercial laten maken, waarin auto's uit allerlei filmklassiekers komen shoppen bij Walmart.

 

Van The Dark Knight tot Knight Rider

In de gauwigheid zien we hier eerst de Batmobiel uit The Dark Knight voorbijkomen, gevolgd door de Ecto 1 van de Ghostbusters en de legendarische pratende Pontiac KITT uit Knight Rider. Maar daar begint het pas, want hierna zien we ook nog hoe de hondenkopwagen uit Dumb & Dumber, het kleurrijke busje uit Scooby Doo, een met babyraptors gevulde Jurassic Park-jeep, en de Flintstones-mobiel hun boodschappen bij Walmart komen halen.

 

Net als je denkt dat het budget onderhand op moest zijn (alleen al aan auteursrechten moet dit potje klauwen vol geld gekost hebben, en dan hebben we het nog niet eens over de CGI gehad) zien we daar ook nog de vliegende DeLorean uit Back to the Future 2 en Autobot Bumblebee aankomen. En dan hebben we er misschien nog een paar gemist ook. Het is dat Walmart geen vestigingen in de Benelux heeft, maar anders waren wij na dit spotje meteen overgeschakeld van de Appie naar deze filmnerd-vriendelijke keten.

 

Heel Holland Bakt-kandidate Maroeska Metz lijkt steeds meer ergernis op te wekken bij tv-kijkend Nederland. Rond de seizoenstart begin december werd al duidelijk dat deze wel erg opvallend getalenteerde kandidate een eigen kookboek heeft geschreven én een eigen cateringbedrijf heeft. Toen voorspelden we al dat dit relletje wel eens uit de hand zou kunnen gaan lopen, en nu is het zover. Nu Maroeska voor de derde week op rij gewonnen heeft lijkt de heisa rond haar persoon het k̶o̶o̶k̶p̶u̶n̶t̶  bakpunt te hebben bereikt. Maar dat zorgt dan wel weer voor leuke tweets.

 

 

 

 

 

Tarte Tatin? Tarte Chagrin zul je bedoelen!

Volgens Omroep Max is koken niet hetzelfde als bakken, en kan mevrouw Metz daarom gewoon meedoen aan de voor amateurbakkers bedoelde show. Die vlieger lijkt echter niet helemaal op te gaan. De opdracht waarmee de 60-jarige kookboek-auteur gisteren won was een tarte tatin. Meerdere twitteraars wezen erop dat op Maroeska's eigen site nota bene een filmpje staat waarop ze haarfijn uitlegt hoe je dit bakt.

 

Sommige kijkers beginnen zo pissed off te worden dat ze het inmiddels al op de man beginnen te spelen, en ook Maroeska's voorkomen bekritiseren:

 

 

Een grove Twitteraar heeft het zo gehad met Maroeska dat hij haar in één adem noemt met de door-en-door slechte King Joffrey uit Game of Thrones?!
 

 

Omroep Max blijft vooralsnog vierkant achter Maroeska staan, maar daarmee neemt de omroep wel een risico. Heel Holland Bakt is immers hun grote kijkcijferkanon met meer dan drie miljoen kijkers. Alleen Wie is de Mol weet een vergelijkbaar aantal Nederlanders aan de buis gekluisterd te houden. Nu kijkers online beginnen te mopperen dat de lol er nu voor hen af is wordt het interessant om te zien of de kijkcijfers van Heel Holland Bakt gaan teruglopen. Binnen een paar weken zullen we merken of dit ook het geval is.