Rik van de Westelaken in Wie is de Mol? op NPO 1

De Superguide-redactie zit al helemaal te stuiteren op de bank want het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint bijna! Je kunt dit seizoen ook gezellig met ons meespelen in de Superguide-WIDM-poule - en we geven ook nog een toffe prijs weg!

Verzamel je mede-molloten, app je moeder, val je collega's lastig, dwing je huisgenoten want... het spel is aan! We weten welke BN'ers dit seizoen meedoen en je hebt vast en zeker al een hoofdverdachte op het oog. Deel je verdenkingen in de Superguide-WIDM-poule. Supergezellig en je kunt er ook nog wat mee winnen.

Article continues after the ad

Speel mee met Superguide

Klaar voor een ultieme krachtmeting met fanatieke Wie is de Mol?-kijkers? Sluit je dan aan bij onze poule. We zijn superbenieuwd hoe jullie het er de komende weken vanaf gaan brengen. Doe mee via deze link of kopieer het tekstje hieronder.

https://wieisdemol.page.link/U5NVzQixgJAi2ctZ6

Wat kan ik winnen dan?

Uiteraard speel je om de ultieme eer, maar we geven ook een toffe prijs weg. De uiteindelijke nummer één ontvangt van ons het zenuwslopende Wie is de Mol?-bordspel 'de code-opdracht'. De Special Edition, natuurlijk!

Dan kun je eindelijk eens thuis de boel op een legale manier saboteren. Hieronder zie je wat je er van mag verwachten.

 

Heb je gewonnen?

De winnaar van de poule kan zich te zijner tijd bij ons melden via een privéberichtje op Instagram. Als meerdere mensen op één staan met hetzelfde aantal punten, gaan we loten. Héél veel succes met de Mollenjacht!