Temptation Island is nog volop bezig, maar een nieuw avontuur lonkt: via de website van RTL kun je je inschrijven voor de volgende editie.

Article continues after the ad

Temptation Island

Waar het in de vorige editie nog eindigde met een huwelijksaanzoek, lijkt het in dit seizoen iets minder goed af te lopen met de koppels in Temptation Island. Jefferson en Lize zijn elkaar compleet uit het oog verloren en lijken beiden al aan de start van een nieuwe relatie te zijn begonnen. De relaties van de drie andere stellen zijn misschien nog te redden. Hoe dan ook: hoe het echt afloopt, dat zien we pas over een paar weken.

Aanmelden

Zien jij en je vriend(in) het wel zitten om je relatie op de proef te stellen en gescheiden van elkaar, omringd door tien vrijgezellen, een paar weken op een eiland door te brengen? Of andersom: denk jij dat je als verleid(st)er een man of vrouw met een relatie het hoofd op hol kan brengen? Dan kun je je aanmelden op de site van RTL

Niet meer op Facebook

Het bericht werd eerder ook gedeeld op Facebook met de tekst: "Meld je aan voor een eventueel nieuw seizoen van Temptation Island", maar is inmiddels weer verwijderd. De show doet het beter in België dan in Nederland, maar toch trekt het hier elke week zo'n half miljoen kijkers. Daarbij denken wij dat het vanwege alle ophef omtrent het programma bijna niet anders kan dan dat er een nieuw seizoen komt. Fingers crossed.