Temptation Island is nog volop bezig, maar een nieuw avontuur lonkt: via de website van RTL kun je je inschrijven voor de volgende editie.

Temptation Island

Waar het in de vorige editie nog eindigde met een huwelijksaanzoek, lijkt het in dit seizoen iets minder goed af te lopen met de koppels in Temptation Island. Jefferson en Lize zijn elkaar compleet uit het oog verloren en lijken beiden al aan de start van een nieuwe relatie te zijn begonnen. De relaties van de drie andere stellen zijn misschien nog te redden. Hoe dan ook: hoe het echt afloopt, dat zien we pas over een paar weken.

Aanmelden

Zien jij en je vriend(in) het wel zitten om je relatie op de proef te stellen en gescheiden van elkaar, omringd door tien vrijgezellen, een paar weken op een eiland door te brengen? Of andersom: denk jij dat je als verleid(st)er een man of vrouw met een relatie het hoofd op hol kan brengen? Dan kun je je aanmelden op de site van RTL

Niet meer op Facebook

Het bericht werd eerder ook gedeeld op Facebook met de tekst: "Meld je aan voor een eventueel nieuw seizoen van Temptation Island", maar is inmiddels weer verwijderd. De show doet het beter in België dan in Nederland, maar toch trekt het hier elke week zo'n half miljoen kijkers. Daarbij denken wij dat het vanwege alle ophef omtrent het programma bijna niet anders kan dan dat er een nieuw seizoen komt. Fingers crossed.

Coldplay heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire A Head Full Of Dreams, die op woensdag 14 november eenmalig in de bioscopen te zien is. Op zich is het niet zo boeiend als een band weer eens een docu uitbrengt, maar het bijzondere aan deze film is dat de regisseur de jongens ook echt vanaf het prille begin heeft gevolgd. En dat levert best wel hilarische oude beelden op!
 

 

Bleke slungel

Zo zien we beelden van eind jaren negentig met Chris Martin als een puisterig beugelbekkie dat bij wijze van grap roept dat Coldplay een ongelofelijk grote band gaat worden. Niet alleen zou deze slungelige aspirant-muzikant later ontzettend gelijk krijgen, ook is de Britse band groter geworden dan Chris in zijn wildste dromen gedacht had. En deze bleke grapjas kon toen ook nog niet vermoeden dat hij ooit nog eens een paar jaar getrouwd zou zijn met Gwyneth Paltrow. 

Toevallig begin

A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die eerder ook onder de goed ontvangen muziekdocu Oasis: Supersonic maakte, over dat bandje van de immer bekvechtende broertjes Liam en en Noel Gallagher. Toevallig zat Mat met de jongens van Coldplay op school, en begon hij ze toen al te volgen met een camera. Daar is hij de afgelopen twintig jaar steeds mee verder gegaan, zodat de film nu een mooi totaalplaatje geeft van de carrière van de band.

Het Hollywood-debuut van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

Vanuit het niets is hier ineens de trailer voor The Possession of Hannah Grace die je de stuipen op het lijf komt jagen. Vorige week riepen we nog dat horrorfilms echt moeten kappen met jump scares, maar na het zien van deze trailer die er stampvol mee zit moeten we daar misschien toch op terugkomen. Of misschien zeggen we dat wel omdat we gewoon trots zijn dat deze Hollywood-horror geregisseerd is door Penoza-regisseur Diederik van Rooijen.

Wie zegt dan ook ja tegen zo’n eng baantje?

De hoofdrol in The Possession of Hannah Grace is voor Shay Mitchell, die we kennen als Emily uit Pretty Little Liars. Haar personage Megan neemt het ongelukkige besluit om ja te zeggen tegen een baantje als nachtwaker in een mortuarium. Dat is vragen om problemen, zoals we weten uit onder meer de horrorfilm Nattevagten en de remake Nightwatch.

Herkansing na mislukt exorcisme

Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt erbij verteld dat dit meisje overleed toen haar familie probeerde een geest uit te drijven die bezit van haar had genomen. De trailer legt vervolgens uit dat als zo'n ritueel niet wordt afgemaakt, een geest dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de geest het op haar gemunt.

Benieuwd om te zien of Diederik van Rooijen inderdaad Nederlands Hollywood-hoop in bange dagen wordt? Dan kun je The Possession of Hannah Grace vanaf 29 november in de bioscopen zien. Als je durft.