Caroline Flack, eerbetoon

De wereld stond vorig jaar even stil toen bleek dat Love Island-ster Caroline Flack (40) zichzelf van het leven heeft beroofd. In een ontroerende en emotionele documentaire staan familieleden en vrienden nu stil bij wie ze was en wat haar daar toe dreef.

Article continues after the ad

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

Geen gemakkelijk leven

Gisteravond was de Channel 4-documentaire Caroline Flack: Her Life And Death voor het eerst te zien, en dat ging kijkers duidelijk niet in de koude kleren zitten. Op een emotionele wijze spraken zowel de zus als de moeder van Caroline over haar leven, dat met hoge pieken en hele diepe dalen ging. "Ik smeekte haar om van baan te veranderen en de showbizz te verlaten, maar dat zou ze nooit doen. Het leven zou gemakkelijker zijn geweest, maar ze was niet geboeid voor een gemakkelijk leven", aldus haar zus Jody.

Bekijk hieronder de trailer.

Hartverscheurende berichten

Deze docu komt een jaar na haar hartverscheurende dood, die volgde op een heftige periode. De voormalig Love Island-presentatrice werd namelijk kort voor haar dood beschuldigd van het mishandelen van haar vriend, voormalig tennisser en model Lewis Burton. Beide hebben het altijd ontkend, maar daar dachten de media én de reacties op social media anders over. De vraag in de docu is dan ook wat haar het meeste raakte: alle berichten in de media óf de reacties op social media? Wat het ook was, het zorgde na haar dood wel voor keiharde actie om beide in de toekomst tegen te gaan.

Alle support en liefde

De moeder van Caroline liet tot slot weten hoop te putten uit de steun van alle mensen die haar wel lief hadden. En die liefde kreeg ze! Van zowel haar directe collega's als gisteravond weer van alle kijkers. Lees hieronder de betrokken reacties.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: