Doctor Doom in Black Panther 2

Het duurt nog even voordat Black Panther terugkeert in de bios. Maar volgens de laatste geruchten weten we al tegen welke iconische superschurk de Marvel-held het moet opnemen!

Verlanglijstje

In het voorjaar van 2022 gaat het langverwachte vervolg op Black Panther in première. Nu had deze superheldenhit al een dijk van een schurk in huis met Michael B. Jordan als Killmonger, maar zoals het hoort bij een goede sequel doet dit vervolg er doodleuk nog een schepje bovenop. Volgens insiders komt T’Challa (Chadwick Boseman) namelijk oog in oog staan met Doctor Doom. Deze gemaskerde overheerser wil zijn machtsgebied uitbreiden naar Afrika… en het koninkrijk van Wakanda staat ook op zijn verlanglijstje!

Insider

Het nieuws werd de wereld in geholpen door Charles Murphy. Deze blogger staat bekend om zijn solide superhelden-scoops. Zo bracht hij eerder als eerste enkele titels van Marvel-films naar buiten die nog niet officieel waren onthuld. Volgens Murphy zou hij het nieuws over Doctor Doom hebben gehoord van een insider die zich al eerder heeft bewezen als een betrouwbare bron. Laten we hopen dat de geruchten kloppen: zijn bioscoopdebuut in Fantastic Four (2005) was niet echt om over naar huis te schrijven en met die beloofde solofilm schiet het ook al niet op. Je zou er spontaan doemdenker van worden…

Article continues after the ad