Robin Williams

Zelda Williams, de dochter van de overleden Hollywood-legende Robin Williams, is er totaal niet van gediend dat één van Trumps zoons haar vader gebruikt om de campagne van 'The Donald' kracht bij te zetten.

Article continues after the ad

Donald 'PAW Patrol' Trump wil eind dit jaar opnieuw de presidentsstrijd in de VS winnen en neemt het op tegen Democraat Joe Biden. Een van zijn zoons, Eric, deelde via twitter een oud stand-up-filmpje van Robin Williams waarin hij Joe Biden op de hak neemt.

Robin Williams over Joe Biden

In de scène die Eric deelde, zien we hoe Robin Williams heerlijk tekeer gaat. Hij focust zich daarbij vooral op de soms onnavolgbare spraakwatervallen die Joe Biden er nog weleens uitgooit. "Joe zegt dingen waarvan zelfs mensen met Gilles de la Tourette denken: waar heeft hij het over?", grapt Williams.


Zelda slaat terug

Een van Williams' kids slaat nu terug. Het gaat om Zelda, eveneens actrice. Ze vindt het nogal zielig wat Eric hier doet, zo lijkt het als we haar reactie-tweet bekijken. Ook komt ze met een rake tegenreactie. "Nu we toch herinneringen ophalen (voor jouw politieke doeleinden); je zou eens op moeten zoeken wat hij over jouw pa zei. Ik heb het gedaan. Geloof me, het is veel erger dan 'slopen'." En nu zijn we eigenlijk wel benieuwd! Check hieronder hoe de grote meester even lekker tekeergaat tegen Trump en vooral: het kapsel van The Donald.