Paul Walker in The Fast and the Furious

Gisteren was het de 47e geboortedag van Paul Walker. Helaas heeft de acteur dat zelf niet meer mee mogen maken. Walker kwam samen met zijn vriend Roger Rodas zeven jaar geleden om bij een fataal auto-ongeluk. Maar de ster leeft nog altijd voort in de harten van talloze Fast and the Furious-fans… en natuurlijk ook in dat van zijn dochter Meadow Walker. Zij plaatste gisteren een ontroerende foto van haar vader op Instagram om hem te herdenken.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

the moment I realized we are twins. happy birthday to the most beautiful soul.

Een bericht gedeeld door Meadow Walker (@meadowwalker) op


Herinnering

Het moment dat ik me realiseerde dat we een tweeling waren”, schrijft Meadow bij de foto. “Een gelukkige verjaardag voor de allermooiste ziel.” En dat is niet de enige manier waarop zij de herinnering aan haar vader levend houdt. Vijf jaar geleden richtte Meadow Walker de Paul Walker Foundation op. Net als de charismatische Hollywood-ster dat eerder deed, zet deze stichting zich in voor de bescherming van de natuur.

Article continues after the ad

Vin Diesel

Meadow was trouwens niet de enige die haar vader wilde herdenken op zijn geboortedag. Ook Vin Diesel eerde zijn overleden vriend en tegenspeler uit de Fast and the Furious-reeks. Het bijschrift was even eenvoudig als veelzeggend: “Altijd…” Drie jaar geleden stonden Diesel en zijn collega’s ook al stil bij het heengaan van de geliefde acteur uit de razend populaire actiefilms.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always...

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel) op