Modern Family

De dochter van de grote Amerikaanse Modern Family-acteur Ed O’Neill was compleet overrompeld door een bezoekje van Leonardo DiCaprio. “Ze leek wel in coma te zijn”, vertelde Ed in de show van Ellen Degeneres.

Op stap met de dochters voor Vaderdag

Ed nam zijn twee dochters Sophia en Claire mee uit eten op Vaderdag, toen ineens Leonardo DiCaprio hetzelfde restaurant binnenliep. Zijn oudste dochter schrok zich een ongeluk. “Ze zat op haar telefoon. Plotseling keek ze verdwaasd omhoog.” Ze was ineens oog in oog met haar grote crush uit Romeo + Juliet.


Elk kind schaamt zich voor zijn ouders

Ed wilde haar aan hem voorstellen maar Sophia schaamde zich dood. “Oh mijn God, dit doe je nou altijd. Je doet alsof je iemand kent en dan blijkt het helemaal niet zo te zijn. Je zet mij alleen maar voor schut”, reageerde ze. Maar toen kwam Leonardo zelf richting hun tafeltje toelopen. “Hey, Ed, fijne Vaderdag!”

Article continues after the ad

Lieve Leo

Toen Ed en zijn dochters naar buiten liepen nam de Hollywoodster nog even de tijd om de starstruck-dochter te begroeten. “Onderweg naar buiten zei hij: ‘Sophia, het was leuk je te ontmoeten, lieverd’”. Leo neemt wel vaker de tijd voor fans, zo redde hij in januari bijvoorbeeld een drenkeling op vakantie!


Het slotseizoen van Modern Family is nu wekelijks op Comedy Central te zien.