Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk neemt in een promo voor haar nieuwe kookprogramma even heerlijk haar vader en zijn supersnelle autocue-riedeltje, dat we sinds het einde van DWDD moeten missen, op de hak.

Article continues after the ad

Jet wordt het nieuwe gezicht van Net5's kookprogramma Wat Eten We? en daar hoort natuurlijk een promo bij! In rap tempo jast ze er geheel in de stijl van paps een woordenbrij doorheen - "mediterrane broodsalade! Rode ui! Rode wijnazijn! Turks Brood!" - maar dat is toch best lastig. "Zelfs met autocue is het gewoon heel moeilijk."

Wat eten we?

'Wat eten we?' Wie vindt dat ook zo'n lastige vraag? Jet van Nieuwkerk gaat je vanaf dinsdag helpen om deze vraag te beantwoorden. 🥕🥒🍎🥑 Wat eten we? zie je vanaf dinsdag elke werkdag rond 17.10.

Geplaatst door Net5 op Woensdag 29 april 2020


Koken met Jet

Jet kookte al voor 24Kitchen, maar mag vanaf dinsdag 5 mei ook de dagelijkse kookshow Wat Eten We? presenteren voor Net5. "Geen eindeloze ingrediëntenlijsten, geen poespas. Soms gaan we voor écht heel makkelijk en soms vraag ik je iets langer in de keuken te staan. Het wordt gewoon lekker. Dat is het. Tot op de buis!", schrijft ze op Insta.

 

Opa Matthijs

Haar vader Matthijs van Nieuwkerk mag DWDD dan wel niet meer presenteren, dat betekent natuurlijk niet dat 'ie NPO 1 voorgoed achter zich laat. Zo werkt hij mogelijk aan een gloednieuwe satirische zaterdagavondshow. Daarnaast mag Matthijs zich over een tijdje opa noemen; Jet maakte gisteren tegenover LINDA bekend dat ze zwanger is!

 

Wat eten we? is vanaf dinsdag 5 mei dagelijks rond 17.10 uur te zien op Net5.