Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Als puber schaam je je natuurlijk al snel voor je ouders, maar de gemiddelde tiener heeft het veel minder zwaar dan Apple Martin (16). Haar moeder - lifestyle goeroe en vergeetachtige actrice Gwyneth Paltrow - gaat gewoon naakt op Instagram! 

Article continues after the ad

"In nothing but my birthday suit today...", schreef Gwyneth gisteren bij een poedelnaakte verjaardagsfoto. Apple, de dochter die Gwyneth kreeg met Coldplay-zanger Chris Martin, houdt haar veelzeggende reactie op de post kort maar krachtig. "MOM."

Gwyneth gaat naakt

Het kiekje maakt de nodige tongen los en Apple's reactie ontketent ook weer een storm aan comments. Velen voelen de schaamte met haar mee. Het is overigens niet voor het eerst dat Apple even 'ingrijpt' onder een foto van mams. Zo liet ze vorig jaar al eens van zich horen toen Gwyneth een foto van hen samen online gooide. "Mam, we hebben het hierover gehad. Je mag niets posten zonder mijn toestemming."


Goop

Gwyneth begon haar carrière ooit als actrice, maar daar is ze de laatste jaren een beetje vanaf gestapt, uitzonderingen (The Politician, Pepper Potts in het MCU) daargelaten. Tegenwoordig is ze hét gezicht van het controversiële lifestyle-bedrijf Goop. Die naaktfoto hierboven kan onmogelijk als een verrassing komen. Zo bewees Goop eerder al dat er rondom naaktheid geen taboe heerst. Althans: voor hen niet. Het bedrijf lanceerde namelijk een heuse vagina-geurkaars en knalde de orgasme-geurkaars er gewoon lekker achteraan!